stefan4o написа:kris11 написа:Наесен може да пробваме как летим от моста с талигата.
Недей. Няма да си помогнеш така по никакъв начин. Все за нещо човек трябва да намира смисъл да живее. Разбирам, че ти е тежко заради загубата, макар да не съм го изпитал (и дано да не го, ама... кой знае) на свой гръб, но не бива да мислиш такива неща.
[ /quote]
Благодаря много. Но има болтове в алуминиев корпус . които така са корозирали, че няма спасение. На Г2- ЕZ к го ядох.Където и да пипнеш ужаст , къса се въпреки обилните пръскания. А уж беше кукла на външен вид, без грам външма корозия, както и отдолу на купето. Взе да губи антифриз и като свалих капака на ангренажа и разрових 1 петно в долния край взе та шурна атифриз. Отвори отвор някъде около 1,5 см в диаметър след уж почистване = нов блок прехвърляне на всичко. Годините не прощават ни на Г2 , ни на Б3 това имах в предвид в темата.
Извън темата - в никакъв, ама в никакъв случай не искам да ти се случи. На никого не го пожелавам да го изпиташ.
Шарана съм го намразил, все си мисля ,че , ако не го бях взел щеше да е друго./Едва ли - мое самоуспокоение/. Малкия ще се дипломира напролет и ще вземе в ръцете си живота.