Известно време ще съм с шарена кола

kompresor написа:От самия двигател (AEL) да разбираме, че оплаквания няма така ли ? В смисъл за многото си километри да гори масло, да има тракащи повдигачи, ниска степен на сгъстяване, все симптоми за двигатели на много километри. Как можете да сравните 2.5 ТДИ с 1.9 ТДИ като визираме загряване на мотора зимата, пъргавина в баирите, турболаг, за глас на мотора няма кво да говорим петака си е петак.
kompresor написа:Демпферния маховик ако стане беля с него, може ли да се замени с твърд или се заменя само с нов демпферен ?
kompresor написа:Какви са впечатленията на 140 коньовия мотор на купето на С4ката с куатро и без куатро който каквото има ако обича да сподели. Ускорение от втора и трета предавка при kickdown примерно.
kompresor написа:Ауди С4 може да си има скъпички части които трябва да се сменят просто защото са остарели, но сменят ли се веднъж, едва ли ще се сменят отново следващата година. Просто това е емблематичен автомобил. Аз съм смаян от здравината и качеството на материалите вътре в купето. И колко е обезшумено, чувстваш се комфортно и сигурно вътре.
radi_nrj написа:Колектора почти навсякъде е почистен до метал. Просто на места има наслагания, които бяха почти сантиметър дебели и от тях още пада мизерия. Точно защото се притеснявах да не повредя колектора карах с Мелио. Трябваше да го кипна в мелиото щеше да го развори, но проблема, е че го кисна в хладка вода и това бави процеса
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: TopGear и 58 госта