Избор на евтин автомобил
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Избор на евтин автомобил
Санде, ако колата е читава може би това е най-добрата (според мен, разбира се) оферта до момента в темата. Гледам има и климатик даже (продавачът е много лаконичен в обявата - описал я е с няколко думи просто).
Bai Sando написа:Май нищо няма да излезе от цялата тема...ама![]()
Ето една за без пари с газ и климатик,че и нова боя.
http://olx.bg/prodavam-seat-kordoba-1-8-gaz-klimatik-i54073162
Колата е за парите супер !
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Единствено рег.номер ме притеснява
Иначе само боята е към 1000 лв,а той цялата я дава за 1600,може наистина да крие нещо.Аз бих звъннал да попитам кое как

Иначе само боята е към 1000 лв,а той цялата я дава за 1600,може наистина да крие нещо.Аз бих звъннал да попитам кое как

Bai Sando написа:Единствено рег.номер ме притеснява![]()
И аз имам резерви към ВР, но щом човекът е от Козлодуй какъв да му е номера... Притеснителното е, ако живее в Русе, а номерът е ВР. Тия години сеатите са с адски грозен интериор, особено дръжките на вратите, но за толкоз пари...
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Това също не е лошо, макър да излиза малко по-скъпо след регистрация и обслужване. Здраво окачване, има клима, малък данък, и икономична http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11411750024882757&slink=7msi2p
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Е, вие се оляхте вече. Момчето искаше кола за 1500 лв, с големи мъка вдигна летвата до 2500, сега над 3000 скачате. 
По-добре му препоръчайте кола, която става за обикновена газова. Намира си такава кола за 1000-1500 лв, слага и АГУ за 500-600 лв при проверен човек и е готов. Поне ще знае, че АГУто е ново, а не издухано.

По-добре му препоръчайте кола, която става за обикновена газова. Намира си такава кола за 1000-1500 лв, слага и АГУ за 500-600 лв при проверен човек и е готов. Поне ще знае, че АГУто е ново, а не издухано.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
И какво, ще се цигаинм за 300 лева? Където са 2500 там са и 3 бона. По-добре да ги даде за хубава кола, от колкото за каруца. Иначе, масово искаме да караме хубава кола за 2 бона, да е пълна с екстри и даже пари да ни остане да черпим. Форда който пуснах, си е добре за парите, ако го свали на 2600 лева си е супер. То като тръгнеш да купуваш кола, 400 лева, няма да те спрат, защото купуваш кола, която ще я караш доста време и тези пари не те оправят. И не си мисли, че някой ще сложи нова газова, и колата ще ти я продаде след 6 месеца, с новата газова. И за пръв път чувам за "Издухана газова" докато за издухан двигател съм чувал и виждал 

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
300 лв + 100 пътни + 100 лв за нови номера + 100 лв непредвидени разходи = ?
Освен това момъка иска газ, не дизел. „Издухана АГУ“ значи изхабен изпарител, стари клапани, ръждясала бутилка и такива ми ти работи.
Освен това момъка иска газ, не дизел. „Издухана АГУ“ значи изхабен изпарител, стари клапани, ръждясала бутилка и такива ми ти работи.

-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Аз даже не знам кво му е хубавото на тоя Форд. Такава болест са, далече от тях 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Айде колеги, още малко и ще закръглим 20 стр. писане на глупости 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Mishonti написа:Аз даже не знам кво му е хубавото на тоя Форд. Такава болест са, далече от тях
Нали не го казваш, защото си чул от твой приятел, който е чул от негов познат, а неговия познат, от шурата е видял, как не пали зимата.
Имал съм допир до такъв форд, карал съм го и е доста приятен, за возене. 240 км извън града си измина като разхода извън града с нормално каране и 4-ри човека изхарчи 12 литра нафта, което се пада около 30 лева.
Окачването е доста здраво, като на Голф 2, също така и частите не са много скъпи.
Ако се потдържа като всяка кола, си е нормален автомобил. Возията не е никак лоша, според моите изисквания.
Но колегата сам си знае, дизела винаги е по-икономичен от към гориво, ако се кара нормално.
Но нека не почваме спора коя кола е по-хубава. За парите които иска колегата да купи кола, марка не се избира, а се гледа техническото състояние на колата

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Aз само един въпрос имам към автора ... пич, за какъв чеп ти е тая кола, при положение че нямаш една стотинка в джоба? 
Хубуу, ще събереш там някви смешни 1500лв. ще я купуш, и после...поне за бензин ще има ли кой да ти дава, училището кой ще ти го плаща, вземи си плати семестрите или квартирата с тея пари вместо да ги харчиш за глупости!?

Хубуу, ще събереш там някви смешни 1500лв. ще я купуш, и после...поне за бензин ще има ли кой да ти дава, училището кой ще ти го плаща, вземи си плати семестрите или квартирата с тея пари вместо да ги харчиш за глупости!?
Тъй де - има коли под наем за 30-тина лв/ден. Взема една такава, ако му трябва престиж пред някоя и готово. С 1000лв ще си купи достатъчно престиж под наем.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Що пък да не си купи кола като няма пари?Аз например си купих кола докато бях студент на издръжката на мама и тате, ама видях, че не стават така нещата и се хванах на работа и учих и си гледах кефа дето се вика.Имах пари и за семестрите и за излизане и да си карам колата.Нека си купи кола със скъпа поддръжка но да му харесва, за да има стимул да си вади пари и да си я кара.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”