rokera671 написа:Спора стана бензина против дизела!!?А човека ви пита конкретно за моторите на 4 ката.
А кога не е ставал?

То беше ясно, че това ще е тема номер 2567568 относно "ама въртящия момент" vs. "абе вие хал хабер ли си нямате?"
rokera671 написа:Спора стана бензина против дизела!!?А човека ви пита конкретно за моторите на 4 ката.
Haralampi написа:rokera671 написа:Спора стана бензина против дизела!!?А човека ви пита конкретно за моторите на 4 ката.
А кога не е ставал?Аз за това си мълчах дълго... докато фантазиите и "ТДИ-физиката" и механиката на някои не почна да обръща не само велики учени в гроба ами и да ме буди и мен нощем
![]()
То беше ясно, че това ще е тема номер 2567568 относно "ама въртящия момент" vs. "абе вие хал хабер ли си нямате?"
Haralampi написа:BsLek написа:E все пак тези джипове не тежат колкото леки автомобили ,нормално е да искат да имат повече въртящ момент за да се задвижват нещата с 1 идея по добре ,така си мисля аз
Aaaaa, един човек, който се опитва да мисли и напипва мекото![]()
Ако се погледне това, което написах като физични закони и примери много бързо става ясно защо тежките автомобили, SUV и т.н. се оборудват предимно с дизели, ама все пак някой трябва и да мисли
Mitakusss написа:дизел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rokera671 написа:Mitakusss написа:дизел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако аз си купя Голф 4 което е доста вероятно в сравнение с другите боклуци които гледам сега в мобилето ще е 100% дизел.Но това си е мое мнение и не ангажирам никой с него.И пак ми се струва ,че цената е неоправдано висока!!![]()
hooligan_sk написа:Haralampi написа:BsLek написа:E все пак тези джипове не тежат колкото леки автомобили ,нормално е да искат да имат повече въртящ момент за да се задвижват нещата с 1 идея по добре ,така си мисля аз
Aaaaa, един човек, който се опитва да мисли и напипва мекото![]()
Ако се погледне това, което написах като физични закони и примери много бързо става ясно защо тежките автомобили, SUV и т.н. се оборудват предимно с дизели, ама все пак някой трябва и да мисли
Сори, ама моя дизелов голф 4 като са го поръчвали нов, талянеца не е платил за анти-гравитационните генератори и в резултат колата си тежи 1300кг празна, поне на тази планета.
joker написа:Хараламби....искаш да отречеш,че печели онзи,който успява да задържи максималния въртящ момент в най голям диапазон от обороти????....нали това е слабостта на дизела,че не може да се развърта до високи обороти...обратното е при спортните ДВГ...
rokera671 написа:Ами при дизела -демферен маховик ,турбо и т.н.
Haralampi написа:ом говориш за "задържане" очевидно нямаш представа, че въртящия момент е криваТой не може да се задържи.
maerto написа::005: И в карайна сметка-дизел или бензин???? хахаха..баси безсмислената тема....
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта