overapac написа:само не се лъжи с печка!!![]()
![]()

overapac написа:само не се лъжи с печка!!![]()
![]()
sto4o написа:Моля за съвет за покупка на Голф 4 от месец и нещо чета из фурума и навсякъде където намеря информация и немога да реша кое е най-добре бензин или дизел просто искам количката де е повечеко коне и да варви бях се спрял на помпа дюза 131 коня но се оказа че са скъпи за потдръжка, нормалния 110 коня много хора се оплакват от трудно палене при топъл двигател, ГТИ ме притеснява разхода и незнам каквоп да правя разполагам с 10 000 моля за съвет вие карате такива коли.
Благодаря предварително.
rad3565 написа:1,8 20V 125 konq benzin .....mislq 4e tova e edin ot nai dobrite
sto4o написа:Благодаря на всички които споделиха мнението си кате взема нещо ще се похваля само се надявам да е по скоро и се моля да е читаво че не ми се занимава да ходя по майстори.
skotis написа:Да се намеся и аз освен![]()
Колега, вземи си ГТИ, харчи 6/100........по нанадолнище![]()
Истината е че не харчи колкото ТеДИ, ами 30% повече, което според мен не е много. Значи какво да ти кажа, ако караш нормално и не бързаш, на магистрала си, на климатик, слушаш си музичка и си свиркаш със 100км/час ще ти даде 7/100, но настъпиш ли яхем ти пълни душата, хем ти празни джоба.
Аз имам 1.8Т и няма да направя като всички - да похваля своето, защото бих карал R32, но 1.8Т GTI е добра алтернатива, ако разполагаш със "само" 10к лв., а ти се кара сравнително бърза кола
Така че моя съвет е: 1.8Т
пп: ей тия дизелчета много пушат бе, освен че тракат
skotis написа:Така е, така е, прав си за всичко
Само че аз толкова си обичам колата, че разхода й не ме притеснява
niikoo_1 написа:Ако караш до 20-30хил км годишно трябва да ти е през кура това, че бензиновата ти кола ще харчи с 4лв. на 100км/ч повече от дизела
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 55 госта