Рено Лагуна 1 или Пежо 406
- svilen8888
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рено Лагуна 1 или Пежо 406
първо да кажа честита коледа на всички.А относно въпросът на колегата карам пежо 406 от 5г.направо се възмотих от изказванията на хора който пишат пълни глупости относно пежото за задния мост няма никакви грижи биалетките здрави .Карам И МЕРЦЕДЕС С200 казвам ви сравение пежото с мерцедеса съм имал повече проблеми за по малко километри .За годините които съм го карал съм сменил 1 беалета и тампон двигател това е.А колегата със голфа които бил дръпнал 2 16в мога да кажа че такива голфчета ги правя прах без проблем
- nakoviq
- Автомобил: Vw Corrado
- Двигател: 9A
Ако питаш мен или ако аз бях поставен между тия 2-те коли на тая дилема, в същност не бих избрал нито една от 2-те не защото нямат екстри , а защото са пълни дървета и тва не го казвам само аз. За 3-4000 лева по точно за 3500 знам Опел ОМЕГА 2.0 16v която бие по всички критерии тия 2-те дървета кадето си споменал тя не е в диапазона години които си дал 94-та е но в никакъв случай не отстъпва. С една дума истинска лимузина при което със задно предаване не малките пилипиунки със предно. Като се започне окачване, возия конфорт сигурност най важното което интересува човек когато зима голяма кола
Успех с избора приятелче
и много безавариини с новата кола 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
nakoviq написа:...
Печелиш първа награда за археолог на деня.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
nakoviq написа:Ако питаш мен или ако аз бях поставен между тия 2-те коли на тая дилема, в същност не бих избрал нито една от 2-те не защото нямат екстри , а защото са пълни дървета и тва не го казвам само аз. За 3-4000 лева по точно за 3500 знам Опел ОМЕГА 2.0 16v която бие по всички критерии тия 2-те дървета кадето си споменал тя не е в диапазона години които си дал 94-та е но в никакъв случай не отстъпва. С една дума истинска лимузина при което със задно предаване не малките пилипиунки със предно. Като се започне окачване, возия конфорт сигурност най важното което интересува човек когато зима голяма колаУспех с избора приятелче
и много безавариини с новата кола
колега,не препоръчвай опели произведени между 1990 и 2000 г.,от повечето от тях вече е останало гумите с джантите и пластмасите,другото май е изгнило и изпадало по пътищата

Като изключим шегата,аз съм за пежото (406),въпреки че за мен рено винаги е била по-добрата кола от пежо. Не знам за кола която да не създава проблеми и да не изисква поддръжка и ремонти,така че повечето коментари тук са ми смешни

На моя както и на много други голфове се скапа бобината,радиаторчето на парното,протече шибидаха и разни други такива,но това означава ли че голфовете са боклуци и всички трябва да ги сменим (с опел омега примерно

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Опел от тези години повече никога. Преди Голфа карах Вектра А 2.0 16V, милата беше толкова изгнила, че можех да си карам с крака подадени през пода на шофьорското място
Избора е направен - Пежо 406 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Айде айде, че не съм виждал VW в плачевно състояние без прагове и вежди и то даже от 3ките голфове и венотота, моля моля, всички коли гният, но всичко зависи от отношението на стопанина. Опел какво са виновни, че само се кара без да се ремонтира, и собственика забравя че чат пат трябва да го поизмие от лугата и солта. Той просто всеки божи ден сяда и кара, а не лежи под колата си. Замислете се защо хората като им изгният опелите, ги вкарват в бокса да ги кърпят и пак са на пътя дали е от липсата на пари или просто се отблагодаряват с много други неща.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Каспър написа:Избора е направен - Пежо 406
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”