Боби Доктора написа:Stilianvladkov написа:...>>>
Понеже съм модератор в друг форум и зная колко досадни са темите от типа "ТАЯ кола" vs "ОНАЯ кола" или "дизел" vs "бензин" и т.н. ще поясня. Щом пиша нещо някъде значи отдавна вече съм се спрял твърдо на него. Мненията не са ми необходими за да накланят везните в полза на ТОЗИ или ОНЗИ модел, ТАЗИ или ОНАЗИ марка. Гледах, разпитвах и карах доста suv-ове. Като се почне от Mitsubishi Outlander, мине се през Mazda CХ 7, BMW X 5, MB M Classe, Toyota Land Cruiser, Subaru Tribeca, Mitsubishi Pajero, Cayenne, Honda CR-V та се стигне до Infiniti FХ. Сами виждате, че ценовите разлики са от... до...Ако трябва да съм честен възможностите ми (а от там и желанията) ми са "по-земни". (Както казваше един приятел - "Все пак няма да си купувам мезонет в центъра на колела,я...") Но все пак за мен огромно значение има т.нар. "любов от пръв поглед". Сами се сещате, че с Туарега (особено новата визия) нещата стоят точно така. По-скоро (предвид по-отдалечената във времето покупка) искам да събера някои мнения относно "детските болести" на новия модел, новите глезотийки и т.н.
Вече ми стана ясно.Аз лично съм с Toyota Land Cruiser 3.0d 4-d dcat след фейслифта с абсолютно всички екстри за модела и никога няма да се откажа от него ама никога.Имам и Туарег Р5 2.5 тди 2009 пак с всички екстри и...ами седи в гаража заради проблеми с електрониката на въздушното окачване.Карах новият Туарег(240-те коня дизел) и само суперлативи за него в сравнение с предишното поколение.Единствената ми забележка за него обаче според мен е леко мудното реагиране на скоростната кутия при избран режим на превключване,асистента при завиване(когато има недозавиване) както и автоматичното регулиране на окачването при променлива скорост.