мнения за Suzuki LIANA

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Re: мнения за Suzuki LIANA

Мнениеот Nafta » Пет 12 авг 2011 15:16

Е ти нема да зимаш ГДИ, че си земеш V6 дрът :) Тва е може би най-добро/устойчиво/проходимо като вариант за зимата.Или Ленд Крузър, ама там веч и парите са други.Нисан Патрол също е вариант, стига да си склонен да вземеш наистина проходима машина, а не "паркетник" .Тва го пиша, защото съм на мнение, че щом е 4х4, то трябва да е истинско, и годините не са от значение :)

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Re: мнения за Suzuki LIANA

Мнениеот tvt555 » Пон 15 авг 2011 23:25

mufin написа:
tvt555 написа:Така и не ми стана ясно за какво ще го използва баща ти това 4WD. Ако ще го кара по тежки терени определено тая Лиана, Субару, Рав4 и т. н. няма да му свърши никаква работа. Предполагам, че има поне 20 г. стаж на волана и няма да се хлъзга много зимата и с обикновен автомобил. Ако пък държи точно на Сузуки 4х4 - за тия пари може да се вземе едно мн. прилично JIMMY - симпатяга, икономично, здраво и катерачка. :idea:

4х4 също се хлъзга зимата, но затъва по-рядко
Сузукито е Jimny, a не Jimmy
Subaru и Рав4 вършат доста добра работа, покарай и ще се убедиш.
Разбира се и само големия просвет понякога е достатъчен, но двойно задвижване си е голям кеф,особенно зимата, в кал и т.н.

Имал съм Рав4. На Форестър имам около 15-20000 км. Рав4 ката е абсолютен ташак. Добре, че се отървах от нея навреме. Форестъра за разлика от нея на пътя е мн. по-добре и върви яко - за XT говоря. Извън пътя си е просто едно семейно комби 4WD. Покарай едно истинскo 4X4 на греда, без виско-муфи, електронни блокажи, автоматици и всякакви там SUV лизгярщини и сам ще се убедиш!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”