flameman5 написа:Какво да направя като не ми харесва Форди разни подобни марки. За тези пари и Рено бих могъл да си намеря много добро, но и на тази марка съм се наситил и напатил. Сеат поне до сега не съм имал
, много ми харесва дизайна, а и факта че двигателя е "от нашите" съвсем ме нави. Колицата е 2004г и изглежда наистина много пазена. Цената е по-висока от обичайната за този модел, но ако е така както изглежда и двигател, ходова част и т.н. я предпочитам от закърпените кошници за по 7500лв.
Сеатчето не е Купра, нито FR, а си е най-обикновен дизел 1.9 110к.с. с климатроник и разните други екстри за модела, а цената се надявам да я сваля под 9000лв.
Само ми препоръчайте добър сервиз за оглед и диагностика на дизелови автомобили в София от VW Group.
Годината е добра на колата.Цената каква е точно.
Можешли да дадеш някакви снимки на колата.
Обслужването колко ще ти бъде точно съм ти го описъл някокло поста погоре.
Давам пример с моя сеат.
Приятелката ми искаше голф 4 и сега от както кара Леона ми вика,че изобщо не съжалява за покупката.
Питах е добре,ако сега трябва да избираш кое ще избереш..... тя вика Леона защото е по добър по тих и няма ги тези дразнещи пластмасови препуквания и скърцаниякоито има МК4.Отделно колата е по широка и по агресивно изглежда.Харсевам МК4,но ако трябва да правим пак покупка пак ще е Леон.