Благодаря за пожеланията, все още не съм взела колата, но утре ще го направя. В крайна сметка ще видим дали ще е сполучлива покупка. Имам две приятелки с пежа- едно комби 2004, 2ХДИ двигател 110коня и едно 136коня 2005-та година, много са доволни и двете. Имам един приятел, който кара такова служебно- търкаля го яката, много е доволен (в същото време има и 206, пак служебен, който е през ден в сервиза). Имам един познат с Голф 4, който купи голфа още 2 пъти от ремонти. Една приятелка с Битъл 2002-ра същата работа, строши двигател и още го изплаща. Всичко е до късмет хора, това е истината. Ако имам късмета да нямам ядове с пежото, ще съм хепи, ако ли пък не, ще се прави няма как. Но фактите са, че не намерих нищо по-читаво на пазара за тази сума. А пежото е на реални километри, защото имаме познат в СФА и той ми извади пълна разпечатка какво и кога е правено на колата, на колко км е била и прочие. Поддържана е, има доста екстри (пуска фаровете сама, пуска чистачките сама, има климатроник, борд-компютър и т.н.), пък от там нататък е до късмет. Аз да си призная от Голф 3 имам наблюдения, тази кола беше на 600к км, пътуваше от БГ до ДЕ непрестанно и сериозни ядове не сме имали с нея. Скъсахме я от каране, и мотора до последно беше пушка, единствено, че започна да гние и остаря морално просто. Но колата беше перфектна, харчеше малко и дърпаше много. Затова се бях спряла именно на нея и Ауди-то. Но и от него има недоволни. Туй то на, късмет. Затова стискам палци

и толкоз, от там насетне да сме живи и здрави всичко се прави