lrlmodo написа:1.6 хди много чупят турбина

А не може да бъде,сума ти народ изписа че тия коли не са оферта.Колега Тишо, както ти казах и по-рано, не е да ми е казал приятел на приятел и от там на трети човек или пети.Говорил съм с човек който е вътре в "кухнята".Също можеш да се запиташ защо двигателите 1,6 тдци на Форд също хвърлят турбини.Както виждаш и под мен и над мен колегите са пояснили относно това какво дефектира, казах ти го и аз.Задницата, като предницата се поддържа, ми сори ама къв е смисъла от този комфорт, и да както си питал по-горе един колега полущеговито -"да не сменят всяка година" турбо и т.н. е не не са всяка година, ама през година и малко.И да да ти поясня още нещо отново-говоря от името на човек в бранша със сервизирането не на друга марка а на прословутото Пежо с повече от 15 години опит.И преди съм го давал за пример ама отношо специално за теб, бившия ми шеф е голям фен на Пежо, на 206 ХДИ на 26к. хвърли турбина, на 35к сменя заден мост (това на чисто нов автомобил), ядоса се разкара го и взе 407 (от трън та на глог че по-висок), отврат на 40к. го остави на едно кръстовище в София,айде на пътна помощ смяна на целия електронен блок - да отбележа че този път навеса беше бензинов.Покара го още малко и го разкара.Вече не иска и да помисли за Пежо, кара друга марка.Та може и да е супер колата (според теб), ама нали се сещаш че мнения много.Тебе като те кефят толкова що не си вземеш едно 307 и без това са по-оферта откъм екстри спрямо Голф 4?