Vidol Nikolov написа:Аз да ти кажа модели с по 5 места не съм видял и съветвам хората като си го купуват да гледат налични ли са им седалките,защото масово последният ред ги няма.Пък не са и евтини.
Да не говорим,че ако излизаш в странство без целия салон може и да ти се заядат-случвало се е .Няма нищо евтино в един ван горящ 8.5 нафта градско.
По-добре 2.0бензин и да му се забоде една малка газова или метанче и си свиркаш на воля.
Това подчертаното откъде го измисли ??? ИМа и модели произведени с 5 седалки. Но моделното семейство се води "7М" На малкия талон никъде не е отбелязано дали е 5 или 7 места.Освен това седалките се свалят без необходимост от инструмент, а в книжката на автомобила са дадени различни варианти на разположение на седалките.
Това за седалките е само в болните мозъци на катаджиите за да изкрънкат джобни.
6 и 7 ма седалки стоят на топло в офиса да не тежат.
А колегата дето му било тясно на седлакат на водача - направо ме разсмяЗначи в Поло ,Голф или Пасат е много по-широко?
ТДИ, ТДИ или ПД , ама като му изпищи турбото какво правим - имаме неподвижно имущество насред пътя. Оставал съм насред кръстовище след като се спомина турбото - няма мърдане / волан/, няма палене. А с родната супернафта турбините са консумативи. И защо слагат двутактово масло на печките като добавка ???
Предната седмица на познат с Фокус се спомина помпата .Е нова не е много скъпа - само 3000лв , евентуален ремонт в София 1000 лв
А това , че печка 90 к.с. била супер по-бърза от 115 к.с. бензин е пак смехория . Данните в бумагите са съвсем други:
макс. ск. - бензин 177 км/ч - дизел - 160 км/ч
ускорение 0-80 - бензин 10,6 с - дизел - 11,9 с.
ускорение 0-100 - бензин 15,4 с - дизел - 19,3 с
И да се върнем към зимата - погледнете само колко теми има от рода на :"печката ми не работи"
А и разликата в габаритите на Шаран и Пасат са минимални /освен във височината , да ама коеф. на аеродинамично съпротивление на Шарана е 0,31/