По темата - за тея можеш и кола да си земеш чак , не си зимай малолитражка, ако е бенз. гледай да имаш пари за газифициране. Че газта на 1/2 на бензина. Лично аз не бих те посъветвал да си зимаш Голф 3 ( тука ще ме распнат , че и преди Разпети петък ). Поло не е лош вариант , пасат някак си на 18-20 пасат ?! ... при положение , че имаш и избор и т.н. няма смисъл.
Ам за YESката не се бъзиках , може да се намери читава до 3к , че и да я обслужиш.
Иначе друг готин вариант е Рено 19 1.8 16v - 136 магарета , особено седанче. Не мога да се сетя само фаза 1 или 2 фаза бяха по-трудните за намиране части. За 3к зимаш такава , оправяш де що има по нея ( частите са безумно евтини в Еврото са на цената на части за кучешка къщичка ) , слагаш газ ( даже ГИ ще успееш да сложиш. И караш перф. кола с прилична возия , поносим харч и части. НЕ съм сигурен дали имаха климатик тея.
Меганчето също е вариант , само че с по-малък мотор.
Ам , А4ката за тея пари , още толкова ще дадеш за предница и други щуротий. Ауди 100 не е лош вариант , А6 ( СТАРАТА до 1995та ) също особено ласкави мнения съм чувал от хора със 2.5тди ( подчертавам старата а6ца !!! Не коча след '96та.
Хонди , Мазди ,Тойоти , Мицубишита ( ако не са над 200 коня ) и т.н. , за мене не са коли. Твърде предубеден съм.
Италианките имат страшни попадения от към возия , детайли , изработка и т.н. обаче са трошливички ...
ПП Сега се сетих бмв е34 може да се намери читаво за тея пари с клима и т.н. А и не са му чак толкова скъпи частите вече.
Успех и да споделиш какво си си взел