покупка на поло
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Re: покупка на поло
Каквото и Поло да си избереш, провери скоростите. Карай на 5-та (тя се прецаква първо, понеже остава без масло!), провери дали влизат лесно, дали има гадни звуци при превключване, дали вие при отпускане леко съединителя по време на движение...
колеги какво ще кажете за това поло http://www.cars.bg/u689005 става дума за бартер аз да дам един еспейс2 за това поло,на човека му трябвала голяма кола?скъпа ли му е поддръжката?
-
Километрите реаилни ли са? Скъпа си е подръжката , да. Покарай я малко. Най-важното са скоростите...
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
1.0 и 76кс
А и може да е удряна предния капак е по тъмен от калниците 

не е добре този мотор ли???той сега пък и да доплащам иска ама аз пари не вадя ако ще е бартер.
vlado81 написа:не е добре този мотор ли???той сега пък и да доплащам иска ама аз пари не вадя ако ще е бартер.
Колегата иска да ти каже, че такъв двигател не съществува, а не, че не е добре...
не можахме да се разберем с този колега изкара полото така че все едно го взимам от автосалон.той твърди че километрите са реални и подръжката не била скъпа.както и да е отказахме се от сделката.за сега се спираме на това полоhttp://www.cars.bg/u677114 обещали са ми да дойдат да купуват старата ми кола и веднага отивам за това.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Според мен тази обява и куца нещо: пише 1.4 75коня ( и освен, ако не е 16V) няма как освен, ако не е след 97 когато вече 1.4 16V има 75коня (преди това са само 101) Пък и да не говорим, че 16V са с друг салон(рекаро) Абе с две думи си е 60 коня колата
))
Пише ел. стъкла, каквито няма! Ел. огледала е наистина, че и ел. фарове
Километри не пише, а и най-вероятно ще са неистински
. Макар, че волана изглежда запазен, както и скоростния лост. Има добър външен вид - 100% пребоядисвана (задната емблема я няма и няма разлика в тона на боята там).

Пише ел. стъкла, каквито няма! Ел. огледала е наистина, че и ел. фарове

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
За тия пари ми се струва ок! Сигурно ще можеш да го вземеш на 1300...
Здравейте!
Интересувам се от мнение относни модела около 97-99 година (според финансовата възможност), четох че са здрави коли, не толкова скъпи части, и ме интересува какво характерно за модела трябва да гледам, което може да се види, при купуването на съответния автомобил.
И не на последно място, тези 50 коня (от примерната обява) достатъчни ли са за безпроблемно возене на минимум 2-ма души напред-назад по родните пътища
, тъй като няма да я ползвам само за градска кола
Пример: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Поздрави,
Георги
Интересувам се от мнение относни модела около 97-99 година (според финансовата възможност), четох че са здрави коли, не толкова скъпи части, и ме интересува какво характерно за модела трябва да гледам, което може да се види, при купуването на съответния автомобил.
И не на последно място, тези 50 коня (от примерната обява) достатъчни ли са за безпроблемно возене на минимум 2-ма души напред-назад по родните пътища

Пример: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Поздрави,
Георги
-
Мен не ме кефи. Ако не си състезател за теб е. 
Ск. кутия е слабото място.. 100 пъти е писано във форума!

Ск. кутия е слабото място.. 100 пъти е писано във форума!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Търси нещо поне 1.4,1.6 

- miitaka
- Автомобил: POLO 1.0 i
- Двигател: AER 1998
Става, стига всичко да е на ред ! 

- BasS_m_BasS
- Автомобил: Golf mk3 GTI
- Двигател: 2E
Доскорошен собственик съм на поло и ако трябваше сега пак да си купя половер нямаше изобщо да гледам бензиновите мотори... Удобна колица за в града, но ще те изуми колко бензинец гълта тая калинка :д Понеже гледам че питаш за 1000 кубиковия двигател... - ще ти е икономичен при извънградско (нормално) каране, но имай в предвид че в градски условия е като ламя
При 1.4 и 1.6 е същата работа.
Та ако е половер да е дизелче - лично мнение сега да не почне някой да спори за глупости

Та ако е половер да е дизелче - лично мнение сега да не почне някой да спори за глупости

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”