mi6oka_1989 написа:Значи колеги не искам да обидя никои но дизели не ме интересуват така че не ми ги предлагайте и хвалете,първо ще се изръся повече за самата кола,второ че дизела вече гони 3 лв. литъра и не виждам къде е икономията,трето че ремонтите и поддръжката на дизеловите двигатели са по-скъпи и четвърто че самите двигатели не ми харесват ... да ми чука да ми пуши свещи акумулатори ... това не е за мен. Най-добре си е бензинката на газ и си движиш на 1.20 но това е друга тема,нека не я започваме.
Ясно е че 1.4 и 1.6 са прекалено слабички за самата кола да не говорим на пуснат климатик а моторите от 2.0 нагоре са с приблизително същото вървене но като данък е доста повече демек златната среда е 1.8 ... Може ли да ми кажете какви са предимствата на 1.8Т пред чистия 1.8 и какви са му недостатъците разбира се?
mi6oka_1989 написа:Колеги това възможно ли е " http://www.cars.bg/u129407 " или е с някакъв уникален дефект ?
batVenci написа:Все пак колега, ако нямаш бърза работа, не е лошо да поизчакаш малко до официалната премиера на Голф 7. След това неизбежно цените на по-стария с три поколения модел ще тръгнат надолу. Така че, предлаганите сега екземпляри, на зима нищо чудно да са с 1 000 лв. надолу...
rokera671 написа:Не може 15 годишна кола да струва 5 000лв.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта