Колега...нищо лично към теб.Ти си харесваш колицата , няма лошо в това и да я препоръчваш "горещо" и на други . Но негативното ти мнение към Б5 примерно ме ..издразни . Аз лично нямам такава ,карам А6 Ц5 (същата "фалшива" според думите ти концепция за носачите) и според теб съм се "прееб@л" щом съм я купил с тези носачи или?Но Шаран не бих си купил , толкова некачествен салон няма нито една кола на ВАГ( за Шаран 1 говоря). Това си е мое лично мнение и ...пак казвам –нищо лично към теб
П.п. Е аз си знам ,че не са малко пари носачите ,но ...смятам,че ще мога да си ги платя

,когато дойде време за смяна, все пак това е цената за комфорта.., за ангренажа....там си е същото ( с АФН мотор е колата ).Но си прав ,че сегашните производители на автомобили ,правят вече колите да издържат малко след гар.срок и...след това да си купиш нова

.Както и да е ,нека колегата ,задал темата ,намери подходящата кола за себе си и семейството си . И да не съм напълно офф, да огледа и Мазда 626 ,на тях проблемите им са най–вече тенекийте– тънки са и лесно кородират, ако обаче е металик боята и не е удряна– по–рядко е да избие такава . За сметка на това техниката е солидна .Прим. обява
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... =EstateCar Предлагам колегата да огледа и Мазда Премаси . Чудесна кола за семейството