Fabia 1,9 SDI или Ford Fokus 1,6 101hp вече и ПОЛО 1,4 ТДИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Fabia 1,9 SDI или Ford Fokus 1,6 101hp
Иво, каквито и екстри да има, Фабията е грозна - и отвън(много грозна) и отвътре. Фордът е мега-грозен само отвътре, а отвън е приличен. Като возия разликата пак не е в полза на Фабия-та.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Външния вид е по- субективен- мен ме кефи, жената също се беше вкопчила в 206 или Фабия. Добре, че взех Шкодата
От към материали в купето- само корите на вратите са тънки, наложи се да сложа изолация отдолу, за да не ми дрънкат вратите от DLS- ките
Горната част на таблото, корите на вратите и дръжките- подлакътници на вратите при мен дори са кожени, но това е поръчково изпълнение, което събрах от три ударени коли с топ- обрудване
Отзад е тесничко. Отпред е достатъчно просторно, даже изненадващо много.
Ламарините на Фабията са меееееки и неприятно тънки. Но не гние
Возията- с 14- ки на 2 атмосфери и ревизирано окачване вози стегнато и приятно, няма го онова усещане като в Аудито например за тежест и комфорт, но определено не е неприятно. 400- 500км се минават без никаква умора (а ако имате и автопилот и СДИ мотор, можете направо кръстословица да решавате вътре
).

От към материали в купето- само корите на вратите са тънки, наложи се да сложа изолация отдолу, за да не ми дрънкат вратите от DLS- ките

Отзад е тесничко. Отпред е достатъчно просторно, даже изненадващо много.
Ламарините на Фабията са меееееки и неприятно тънки. Но не гние

Возията- с 14- ки на 2 атмосфери и ревизирано окачване вози стегнато и приятно, няма го онова усещане като в Аудито например за тежест и комфорт, но определено не е неприятно. 400- 500км се минават без никаква умора (а ако имате и автопилот и СДИ мотор, можете направо кръстословица да решавате вътре

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Aбе то в крайна сметка ще и купят на жената каквото на нея и харесва, да му мисли този който ще я ремонтира(колата) после
Но каквото и да си говорим Шкодата от към комфорт е по-зле и от на Флинстоун колата, както каза Иво, неговия салон го е събирал от три различни Шкоди че да замяза вътре на нещо нормално!
Форда си беше с доста интересен дизайн за времете, все пак от Ескорт към Фокус разликата беше от земята до небето и обратно, ама и той в крайна сметка си е еднин евтин кенеф.
Колкото парите такава и колата, то нали най важното е на жената да и харесва, ако иска Пежо, купи и Пежо, кво толкова?

Но каквото и да си говорим Шкодата от към комфорт е по-зле и от на Флинстоун колата, както каза Иво, неговия салон го е събирал от три различни Шкоди че да замяза вътре на нещо нормално!
Форда си беше с доста интересен дизайн за времете, все пак от Ескорт към Фокус разликата беше от земята до небето и обратно, ама и той в крайна сметка си е еднин евтин кенеф.
Колкото парите такава и колата, то нали най важното е на жената да и харесва, ако иска Пежо, купи и Пежо, кво толкова?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:

Накрая изпадна кола от първи собственик, с много малко творчество по нея, сервизна история и само една пребоядисвана врата заради драскотина (разглобих я да се уверя, че няма изчуквано отвътре

Така жената доволна и хепи, следователно всичко ОК (малко Ваското 1 му вдигнах адреналина с проектите по облагородяване, ама няма как, той е машина

- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
с две ръце за fabiata, останал съм с впечатление, че тези фордове много не си обичат дюзите, един мой колега сменя 2-3 пъти по 4,а и не само той е сменял, всеки който познавам с такъв форд се оплаква от дюзи 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
RZ01 написа:с две ръце за fabiata, останал съм с впечатление, че тези фордове много не си обичат дюзите, един мой колега сменя 2-3 пъти по 4,а и не само той е сменял, всеки който познавам с такъв форд се оплаква от дюзи
форда е бензинов

- mimo MS
- Автомобил: Passat 1.9 131hp Passat 1.8 90hp
- Двигател: AVF 2002 RP 1991
Re: Fabia 1,9 SDI или Ford Fokus 1,6 101hp вече и ПОЛО 1,4
колеги жената си хареса едно ПОЛО 1,4 тди 3 цилиндрово и те това ме притеснява.Помагайте що за двигател е?
- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
forski написа:RZ01 написа:с две ръце за fabiata, останал съм с впечатление, че тези фордове много не си обичат дюзите, един мой колега сменя 2-3 пъти по 4,а и не само той е сменял, всеки който познавам с такъв форд се оплаква от дюзи
форда е бензинов
И ще ми кажеш, че бензина нямат дюзи?

1.4ТДИ не е стока също по-добре SDI-ката

- forski
- Двигател:
- Контакти:
RZ01 написа:forski написа:RZ01 написа:с две ръце за fabiata, останал съм с впечатление, че тези фордове много не си обичат дюзите, един мой колега сменя 2-3 пъти по 4,а и не само той е сменял, всеки който познавам с такъв форд се оплаква от дюзи
форда е бензинов
И ще ми кажеш, че бензина нямат дюзи?![]()
1.4ТДИ не е стока също по-добре SDI-ката
Искам да кажа че колегата пита за бензинов Фокус а тук му изтъквате проблемите на дизеловия такъв

Кои са тези проблемни дюзи на бензиновия мотор които всеки ги е сменял?
- mimo MS
колеги стига с тоя фокус-мокус вече не е в играта
- forski
- Двигател:
- Контакти:
mimo MS написа:колеги стига с тоя фокус-мокус вече не е в играта
Майната му на Форда, въпроса е че питаш за едно а ти се отговаря за друго, все едно да ти кажа че Полото 1.4 ТДИ не става и е голям боклук защото дросела му прави проблеми

Един чул че на друг му казали че трети направил еди какво си ...
- mimo MS
]След дълго лутане ето какво си избра госпожата Поло 1,4ТDI
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Честито , отличен избор : ) )) 

- nosex