За сега остават тези трите:
http://www.cars.bg/c495046
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11383991618981451&f1=details&slink=4rohsu
http://www.cars.bg/c491989
Ще изчакам още няколко дни...
Като че ли пежото най ме грабна...
Каква кола до 1200лв?!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Re: Каква кола до 1200лв?!
От тея трите, аз съм за Пежака. Пък има и летни и зимни гуми.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Жена и кола на късмет
Вземай това което най много ти допада. Иначе аз пежата не ги харесвам (френски кенефи, но това си е лично мое мнение), въпреки че визуално наистина изглежда най-добре.

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
А за тази някакви отзиви, мнения, коментари?! http://www.cars.bg/c485718
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=6&t=35209
по-добре тази, ако все още се продава
Тази от линка на Динко наистина изглежда мноооого изморена, почти пред разпад
по-добре тази, ако все още се продава

Тази от линка на Динко наистина изглежда мноооого изморена, почти пред разпад

Последна промяна от forski на Сря 13 ное 2013 19:26, променено общо 2 пъти.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо лично колега, ма ти сериозни ли си мислиш, че кола за няма и 1000 лева, ще е читава? Никой не си продава старата кола, защото е само стара на години!
Точно тази мазда, е толкова уморена и изгнила, че даже по снимки си личи!
Не ти давам наклон на търсенето, но за тези пари читаво рядко се намира, особено като пежото!
Точно тази мазда, е толкова уморена и изгнила, че даже по снимки си личи!
Не ти давам наклон на търсенето, но за тези пари читаво рядко се намира, особено като пежото!
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Mazdite са 90% внос от Австрия и са гнилаци, инак 1.3 323 е със страхотен мотор, пъргав и икономичен, особено на фона на 1.4 ФВ. А и прехвърлянето нещо...
Пежото някой гледал ли го е, и то е скрита лимонка откък механика, а и като купе е тясно.
До този момент още съм за плевенското Сузуки, ама то вече не е в листата.
Пежото някой гледал ли го е, и то е скрита лимонка откък механика, а и като купе е тясно.
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Мицубиши Колт е също един много здрав автомобил!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Mazdite са 90% внос от Австрия и са гнилаци, инак 1.3 323 е със страхотен мотор, пъргав и икономичен, особено на фона на 1.4 ФВ. А и прехвърлянето нещо...
Много ми е далече... Поставен ми е лимит...
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Близко и далече е относително. Аз съм купувал почти само от Дупница, а не ми е по-близко от на теб Плевен. Ако искаш, мога тези дни да погледна колата пак.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Май, май ще се ориентирам към някое голфче...
Или пък http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11375720694148847&f1=details&slink=4s3r69
За тези мазди нещо да кажете?!
Или пък http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11375720694148847&f1=details&slink=4s3r69
За тези мазди нещо да кажете?!
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Колега, ти ако знаеш какво искаш, пак ще е хубаво. Не знам защо си се насочил към Мазда, аз не бих си взел за тези пари точно такава марка. Като толкова се чудиш - вземи 1 Поло и да се приключва. За тези пари ще намериш горе-долу запазено от старите.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
qm_parket написа:Колега, ти ако знаеш какво искаш, пак ще е хубаво. Не знам защо си се насочил към Мазда, аз не бих си взел за тези пари точно такава марка. Като толкова се чудиш - вземи 1 Поло и да се приключва. За тези пари ще намериш горе-долу запазено от старите.
Много добре зная какво искам! Кола до 1200 лв, малка и що годе икономична, регистрирана в Стара Загора! И понеже не е за мен, а съм натоварен с избора на такава се допитвам тук...
Когато купувах моите коли знаех точно какви търся!
Поздрави!
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Akо си намериш Мазда със здраво купе или поне без сериозна корозия, нямаш грижи с колата!
Двигател, скоростна кутия, електроника, всичко е достатъчно здраво и надеждно, части има и т.н.
Мазда, Хонда, Мицубиши колите са здрави и сравнително безпроблемни, ако намериш такава със здраво купе, купувай ...
В крайна сметка най лесния ти вариант е да купиш едно бензиново Поло и да не се занимаваш повече с тая дилема, пък колкото изкара, все пак ще го платиш на цената на един хубав телефон!
Двигател, скоростна кутия, електроника, всичко е достатъчно здраво и надеждно, части има и т.н.
Мазда, Хонда, Мицубиши колите са здрави и сравнително безпроблемни, ако намериш такава със здраво купе, купувай ...
В крайна сметка най лесния ти вариант е да купиш едно бензиново Поло и да не се занимаваш повече с тая дилема, пък колкото изкара, все пак ще го платиш на цената на един хубав телефон!
- g3orgiev
- Автомобил: golf 3
- Двигател: ABU 1994
Здравейте, Поло-то е едно към едно със Сеат Ибиза (което и да вземеш ще се возиш в един и същ автомобил) здрави не горят много с неудобна возия, ниска степен на защита при сблъсък, слаби спирачки (както всички малолитражки) Доста по добрият избор е Голф3/4,Пасат и Венто от моделите на VW
Kато поддръжка Автомобилите на VAG (Seat,VW,Audi)са с почти идентични цени на авточастите, много от сервизите в България са ремонтирали хиляди от тези автомобили и лесно ще намираш добро и качествено обслужване!
Втори добър вариaнт са Японските автомобили,НО сaмо made in Japan по точно визирам Honda,Toyota
наистина здрави автомобили но с по скъпа поддръжка!
Френските автомобили лично съм си патил
никога повече! относно старите модели на Пежо(към който авторът се е насочил) добър мотор скъпи части,окачването е консуматив! (106-малолитражка)
Това е лично мнение, като дотук съм останал най-доволен от Golf3 (цена,качество,поддръжка)
и не мога да отрека, че Mercedes е на върхът в класацията (цена,качество,поддръжка) и следващият ми автомобил ще е такъв!
Kато поддръжка Автомобилите на VAG (Seat,VW,Audi)са с почти идентични цени на авточастите, много от сервизите в България са ремонтирали хиляди от тези автомобили и лесно ще намираш добро и качествено обслужване!
Втори добър вариaнт са Японските автомобили,НО сaмо made in Japan по точно визирам Honda,Toyota
наистина здрави автомобили но с по скъпа поддръжка!
Френските автомобили лично съм си патил

Това е лично мнение, като дотук съм останал най-доволен от Golf3 (цена,качество,поддръжка)
и не мога да отрека, че Mercedes е на върхът в класацията (цена,качество,поддръжка) и следващият ми автомобил ще е такъв!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”