Raikov написа:Без лоши чуства и не се заяждам,просто ми е любопитно,защо си допуснал колата да стигне до това състояние?
Карам коли все от ВАГ групата и скорости не съм чупил,всичко сменям и поддържам съгласно ръководството за експлатация и колата ми е в топ състояние...(не че те интересува в случая)
Моята застраховка е в двора,купих за 600-800лв(вече не помня точно)ГТИ за части,здрави карантии с гнило купе.
Не виждам смисъл да сменяш Голф със Голф,Хондата е здрава кола,но от вътре не ми допада и не става за 130 килограмови човеци
Пич аз доста се набутах със тази кола. Първи личен автомобил ми е. Обявата на тази кола седеше в сайтовете близо година. Смени 2 ма собственици. Бях видял обявата малко преди да си купя кола и си казах тоя боклук кой ще го вземе. Е ето че аз го закупих. Обадих се викам чакай да го погледна ! Визуално ми допадна да не кажа че се влюбих в него. Колата не пушеше като я режа. Е да ама допуснах грешката да я паля на газ. Ако бях я запалил на бензин мама миа щеше да е. Кади от всякъде. На газ като е не пуши. Скоростната кутия взе да трака още на 10тия ден от както я бях купил. И то при супер лекото каране. Първите 3000 КМ я пазех като очите си. Съединителя си отделяше отгоре. Но заради това смъкнахме от цената. Но вече си е за смяна. Не въртя не ме разбирай погрешно. Добре че на втория ден се сетих да погледна маслото беше на минимум. Смених го. Минах 600Км и викам чек да погледна. И оп изненада... Ето ти обяснение за Скоростната кутия, Съединителя и горенето на масло. Така става като вземаш кола и не гледаш. Сега я карам на умиране. Ама поне си правя кефа.