Ами това че колата в автокъщата винаги ще запали не е вярно Колега..аз като търсих моята доста не запалиха Но това казвам важното е да е студено и да си при колата преди собственика на салона,подразбирай преди да са отворили и без да знаят че ще я гледаш
Чета и се чудя да рева ли да се смея от тва дето пишете. По нещата които казвате трябва да ходим да си купуваме дизели зимата на -15-20 градуса? Кво очаквате от кола за 5500лв. Да е туку що излезнала от магазина ли?!?! Или като я купувате и свирка да ви направят?!?!
Ами да ти кажа честно колега за тея бараки който вземаме това е в голям плюс при избора Ти ако искаш не го считаи за критерии,вземи такава която не пали избора е твои.
Така е, абсолютно си прав, доста е показателно, но не можем дажочакваме колите ни да са като туку що свалени от конвейра, все пак са на 10 и повече години и нищо, че ние ги глезим и поддържаме не се знае как са мачкани преди. Преимущество е сега да избереш дизел при всички положения. Най - добре е да отиде някой който наистина си разбира от дизели с набито ухо да слуша как работи и т.н.
Диабло , ти си го измисли това "ако пали под -10 взимай я " Защо трябва да е 10 15 годишна кола , аз в сервиза имам коли на две години като стане студено под нулата не пали три дена ,на една трябва да се сменя ГНП-то другата е за двигател .Лятото са чакмак на половин оборот пали .Обаче аз съм сигурен че ако сте вие и не ви запали колата няма да я купите
В началото пишеше: Мнение за дадена обява. А какво стана то, пак компот от смокини със сини сливи. 3 страници болашик не Ви стигнаха на Вас. Като не пали зимата, я нацепи и я запали с кибрит, като пали лятото не и давай газ, че ще вземе да пуши.
Заключвайте темата и стига излъгации философи дървени.