Помощ в избора на семеен автомобил
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Помощ в избора на семеен автомобил
Вероятно и моят избор би бил точно Фабия Комби. Но фейслифтовото табло на Поло 6Н ми допада повече от това на Шкодата, затова бих гледал евентуално и за някое Поло комби. 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
При Фабията е хубаво че за тези пари 3500-4000 излизат автомобили 2002-2003г. докато при VW това е невъзможно, все пак Фабията си е Поло с друга емблема така че драмата не е толкова голяма 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Аз преди седмица взех Киа Рио 1.3 2004-а година за смешни пари. Абсолютно дървена кола отвътре,но за сметка на това е супер здрава! Препоръчвам да им се хвърли един поглед,просто за същите пари ще вземеш голф 3,или 4 ако имаш късмет. Голфа не е нищо особено,по-добре е изпипан-спор няма,но вече са си доооста стари колите и не си заслужават,все пак е по-добре да вземеш 10 годишна отколкото 16 годишна кола. Отделно малките мотори 1.4 и 1.6 на голф не са от най-здравите пред няколко седмици изхвърлихме голф 4 2001-ва година,заради скъсан ангренаж,дигнах главата,ми то буталата имаха луфт в цилиндрите,не бяха само клапаните покривени... 
Иначе за това иде реч= http://www.motorstown.com/images/kia-rio-1.3-rs-08.jpg

Иначе за това иде реч= http://www.motorstown.com/images/kia-rio-1.3-rs-08.jpg
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
http://www.cars.bg/c574151 НЕ е нужно да е точно това
Но този двигател и това рено е много сполучливо и се вписва идеално
По новата маска по принцип изглежда малко по - добре пак се вписва в бюджета но нямам наблюдения за техните двигатели. http://www.cars.bg/c617003 Освен че 1.6 вече е големия данък ,а 1.4 90 коня но май не е много читав.
За тези пари реното е многооо над дървените Шкоди.Махнете си очилата с VW заблуден диоптер и бъдете реалисти ;)

За тези пари реното е многооо над дървените Шкоди.Махнете си очилата с VW заблуден диоптер и бъдете реалисти ;)
-
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
KadROo написа:За тези пари реното е многооо над дървените Шкоди.Махнете си очилата с VW заблуден диоптер и бъдете реалисти ;)
Точно шкодата е по-кола от това Ренде, но няма какво да споря с теб! VW, е 100% по-кола от този кошник, предните калници са от пластмаса, вдигахме едно такова, защото се беше качило на една топка и ти казвам, няма такава кашкавалена кола! Докато шкодата е катър! И го доказва! Да си видял Рено от тия ванове такси? Е няма и да видиш! Колежката да не си купува нищо по различно от Японско и Германско, ако иска да кара кола! Че лунният пейзаж в България, ще и види сметката!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Някое Балено комби 1.6 бензин да се огледате 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Aз VW очила нямам, все пак карам японска кола ...
Другия проблем на Рендето е тотално скапаната ел. инсталация, половината уреди по-таблото не работят, а тези коиро работят живеят някакъв свой собствен живот.
Нтискаш спирачка, светва мигача, пускаш спирачката светва стопа, задните светлини на всичките са абсолютна дискотека и т.н.

Другия проблем на Рендето е тотално скапаната ел. инсталация, половината уреди по-таблото не работят, а тези коиро работят живеят някакъв свой собствен живот.
Нтискаш спирачка, светва мигача, пускаш спирачката светва стопа, задните светлини на всичките са абсолютна дискотека и т.н.

Последна промяна от forski на Съб 08 мар 2014 14:01, променено общо 2 пъти.
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Браво ти си пълен експерт
Колежке да знаеш недей купува реното ,защото няма да можете да го вдигате за калниците
Окачването по нищо не отстъпва по коравост... Колко години имат такова рено едни роднини.... Единствения минус на окачването е че вози 1000000х по добре от тези кошници...

- samo_pechka
Рендето ...единствения му голям плюс е ,че е евтеняк . Кола с чести проблеми по ел. системата ( табло , имо - най-редовните) с недомислено решение за маншони по вътрешни карета , усещане за евтини материали в купе/салон , калпава пласмаса..... Аз съм имал Рено и...на втория месец го продадох , най-малко караната кола в семейството ни .
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тя ако е много кола няма да струва 2 хиляди лева 

-
Имахме едно време 3 рена в семейството,меган,сафран и 19.... Ми рено си е... Повече не! Сафрана е удобен,ама дотам,друга толкова голяма кола с толкова къси скорости не бях карал... 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Всяка кола докарана от Италия независимо от марката е с голяма вероятност за проблем в мотора,аз лично се сещам за поне 10 такива които са ми били пред очите..от Рено Меган 2005...до Е60
А за старите кошари леле мама миа ....Скуза дето викат:icon_lol
Не се подигравайте на жената-изборът е доста труден.Тя колежката може да уточни какво и се кара...има ли предпочитания все пак.Аз бих заложил и на 520 Е39 италянец...за 2к евро ама оттам за 2к-тук тия вървят от 6500+
Може да се огледа и за Дачия Логан 1.4 с газ-имам наблюдения над такава,която има за съдба да се търкаля като още от чисто нова по нашите пътища вече 70 000км-ами само масло и филтри и една леко дрънкаща пластмаса
Все пак е сравнително нова 2007-2008...
Баленото е наистина кораво с 1.6 -малко дървенко ма все пак долу-горе ново като година.
А тия каляски за 4-5 бона 1998
..успех с продажбата 

А за старите кошари леле мама миа ....Скуза дето викат:icon_lol
Не се подигравайте на жената-изборът е доста труден.Тя колежката може да уточни какво и се кара...има ли предпочитания все пак.Аз бих заложил и на 520 Е39 италянец...за 2к евро ама оттам за 2к-тук тия вървят от 6500+
Може да се огледа и за Дачия Логан 1.4 с газ-имам наблюдения над такава,която има за съдба да се търкаля като още от чисто нова по нашите пътища вече 70 000км-ами само масло и филтри и една леко дрънкаща пластмаса

Все пак е сравнително нова 2007-2008...
Баленото е наистина кораво с 1.6 -малко дървенко ма все пак долу-горе ново като година.
А тия каляски за 4-5 бона 1998

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Viktoria_ написа:Хубави предложения ми давате, но честно казано комби не искам. Семейна кола не възприемам като кола, събираща цялата покъщнина, а ...
Значи, Вики, се различаваш от моята, а като гледам и на доста колеги съпругите

Viktoria_ написа:Търсим автомобил, на който ако се счупи нещо, ремонта да е по джоба ни
Това би трябвало да увеличи с доста възрастта на автомобила, който търсите

Масово автомобилите след '99-2000г залагат на ниски цени за придобване и високи цени за поддръжка в последствие.

Viktoria_ написа:П.П. И реплики от сорта "жена да избира кола" са малко неподходящи...
Това и на мен ми се щеше да го кажа, а на колегата с 'мъжа'... следващия път ще е официално предупреждение
- samo_pechka
Колежке , що не каза ,че не щеш комби
има бол предложения на коли , но не комби . Някоя запазена японка хеч Цивик или Корола са колите
Успех !

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”