Пич не спори с мен, и не ми давай за пример турските гешефти, защото в момента се сблъсквам с тези неща и ми е адски пределно и ясно кое как става. Да не мислиш, че тези проверки са само за тунерите :
https://www.youtube.com/watch?v=hqRR0Ru_unM#t=41 Мога да ти кажа, че ако гробника който караш пуши, пука, чади и гърми пре спокойно могат да те пратят на нов ТЮВ, и не можеш да ме убедиш в това, че едва ли не минеш ли ТЮВ забравяш за следващите 2 години да правиш квото и да е било. НЕ Е ТАКА, и си длъжен да поддържаш колата си в състояние което позволява да използваш пътищата в ДЕ. При промени по автомобила като джанти, гърнета и тия глезотии ПАК си ДЛЪЖЕН да отидеш, да се прегледат тези неща и да се ДОПИШАТ в талона ти. Примерно имаш 2 комплекта гуми и джанти и 2та трябва да ги има в талона ти. А така сега до къде стигнахме, кви пръскалки какви 5 лева. Нали се сещаш, че ако не ти работят пръскалките и те видят със гняста по стъклото от снега например кво ще ти се случи? Ще те подминат ли?

Те тука 75 евро на комшийката треснаха, че не си е изчистила снега от тавана на колата...а имаше 2-3 сантиметра максимум дебелина

.... Недей да пишеш глупости, че някой ще вземе да ти се върже.....
Въпреки, че ще получа предупреждение, искам да ми отговориш и на този въпрос понеже виждам, че си запознат доста. Ако примерно минеш Тюф по описаната от тебе схема и 2-3 дни след това направиш ПТП по твоя вина, щото примерно нямаш добри спирачки, и Гутахтера(това е думата на немски) когато преглежда колата и се установи, че нямаш спирачки кво правим пич? И само не почвай да ми разтягаш 1001 нощ, щото точно края на миналата година претърпяхме ПТП и много добре знам какво гледат Гутахтерите, полицаите точно какво правят, и застрахователите. При една неипзравност на автомобила, която може да бъде причина за ПТП веднага може да духнеш супичката дори да не си виновен ти, като ще платиш щетите по колата която те е ударила, твоята ще отиде на боклука, ще платиш и пари ако те осъди немеца, арабина, турчина или който и да е бил в другата кола, застраховката ще ти скочи на 300% и ще плащаш по 2-3 хиляди евра на година, като е и много вероятно да те изгонят от застрахователя и след това много трудно ще намериш такъв който ще ти вземе паричките...Тия истории не ги слушай от умрелите автокъщи дето купуваш "коли" (да в кавички, щото ми става ясно, че явно се занимаваш със страшни варели, и после хората го духват). На хората тук им е ясно като прочетат обявата дори и колата да е с ТЮВ. Пише ли, че е за гевербе или експорт и не се дава гаранция, трудно би се навил човек живеещ и ползващ колата в ДЕ да я купи. Всичкия този ШРОТ заминава по права линия на минимум 1500км от тук

И още нещо....не е в Германия, а в Австрия...тука един колега с Бора като ходиха миналата година на събора го питай с БГ регистрация кво му се случи със ксенона. Не си мисли, че като пътуваш всяка седмица до тука, вече знаеш всички далавери, можеш да си караш варела накичен с автърмаркет гомна, и можеш да цакаш колкото и който си поискаш. Така си мислиш, че може да бъде, но ако решат да те боцнат, повярвай ми правят го много добре