Евала за темата! Проблема е, че за тези, които е насочена, едва ли ще изчетат и до 3 - я ред мнението на автора или ще кажат, тоя ПА на мИен Ли Ша Ми Кае К'о да си кУпа. Всеки втори, като дойде време да купува кола, дава всичките си пари за колата, по възможност стара, но възжможно най - висок клас, даже и бърз кредит може да тегли. Като го питаш, абе пич, ти я купи, ама тука масло, филтри, ремъци... гуми... нещо ... обикновенно отговора е, а то от Каско няма смисал, собственика ми каза, че я е обслужил скоро, гумите имат някакъв грайфер, по - нататък ще ги мисля. Действителни случай - БОЛ. Даже имаше няколко колеги, като си взимах колата - абе ти за тия пари джип да си беше взел, БМВ -то е много по - хубаво... Като му кажа, добре човек, кара ми се джип, ама 1000 лева за комплект читави гуми, по - висок разход, а пък градско карам доста, по - скъпо обслужване, регулярни ремонти, сметката ми не се връзва, нали все пак трябва да има пари и за ядене, ходене насам натам и други неща, неискам да съм роб на колата си, и отсреща да бе, ама аз бих си взел джипката или БМВ - то, или ..., пък после ще му мисля

пробвал съм да водя такива дебати - няма полза. Пробвал съм да обясня, че като си купиваш някаква кола, доходите ти трябва да са такива, за да не ти влиза много навътре регулярните разходи - полза никаква, че като си вземеш по - висок клас кола, трябва да си сигурен, че няма да имаш проблеми с издръжката - твойта и нейната - НЯМА, най - много да кажат, да бе прав си, ама ... За сметка на това, на тези хора им е виновен всеки и всичко, когато нещо стане, че точно тях са прецакали, виновно им е пътното, че закъсват наравно с галошите си при малко сняг, абе всеки, ама не и те самите.