Автомобил около 150 коня за около 4000-5000лв

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: Автомобил около 150 коня за около 4000-5000лв

Мнениеот lion_heart002 » Съб 04 юли 2015 23:45

hooligan_sk написа:Трябва да си луд за да дадеш и 5лв за Сутиен Ц3, ама ей го на, има и такива хора. :mhihi

Това някой ти го каза или сам се мъчи да го измислиш? Да ти кажа защо ЕДНА от ТРИТЕ ми коли е именно този ситроен. Първо,8 клапанов(сиреч прост) 1.4 турбодизел с алуминиев блок(лека предница) под 5 на 100 градски разход. 2-здраво окачване,мотор,скоростна кутия-горивна помпа и инжектори на BOSCH. 3-електроника изцяло на Б0Ш,само ще те светна,че има аварийни режими при забравени консуматори,или недай си боже утечка,прекъсване на консуматора,за да се запази акумулатора,подсещане за забравен ключ в контакта,измерване на нивото на маслото преди запалване на таблото,индикация на табло и звукова,както и с плафоните при забравена отворена врата и движение на автомобила и тн и тн и тн. 4-изключително богато оборудване, подлакътниците отпред,включването на аварийните светлини при по-бързо от обичайното спиране,крюз контрола,фаровете за мъгла и ел.регулирането на фаровете,климатроника,автоматичните чистачки,управлението на радиото от волана са СТАНДАРТ(понеже нали ми говориш за б5) и за толкова малка кола са се справили повече от прекрасно. Имам 4 жабки,една от който хладилна и всякакви местенца за вещи вътре както и 4 места за поставяне на чаши,под седалките също са оползотворили мястото повече от хитро. Двигателите са изключително издръжливи,икономични и тихи и дори и при 130-140 км/час мотора не се чува в купето,макар и рядко да го ползвам извън града. Широка кола-и 2 метра да си висок,няма как вътре да ти е тясно.Да не забравяме и безопасността,автомобилчето не се смачква при удар както повечето в класа си и има и странични възглавници и греди във вратите,пак стандарт.Поинтересувай се малко от колата преди да се правиш на умен,а че се изложи пак е повече от очевидно. Неслучайно и доста от Ауди форума имат ц3. Ама ти си чувал от някой дето брат му е казал,че познава един дето е видял един такъв ситроен да се е развалил на пътя и така.... С други думи,колата е прекрасна за класа си а полото от същите години пред нея е,айде няма нужда да коментирам. Какво може да харесаш в едно Б5? Таблото е меко казано ужасно, а отвътре е тясна,окачването също не го коментирам,понеже не е прекрасно и то. Но най-малкото са от съвсем различни класове. A самия факт,че наричаш марката не Ситроен а Сутиен,говори за това колко си ограничен и как не приемаш,и си знаеш само едно. Нищо лошо,но има и други доста добри коли(не говоря за това малко ситроенче а по принцип). Сигурно си така и с жените,харесваш брюнетки примерно,може би един ден ще разбереш и,че блондинките се чукат страхотно,ама гледай да не е прекалено късно и да ти става още като се случи това. А мойте 5 лева не ги мисли,понеже тоя ситроен съм го купил 4 пъти за един месец(простичко да ти го обясня). :mhihi

IRRITATING написа:Ама харчи 3 на сто :c010 За пръв път като карах такова чудо си помислих,че не съм включил на скорост,а то просто си иска половината газ за да отлепи.

Не съвсем-но под 5 градско и около 4 извън. За кеф имам турбо бензин! Не си мисли,че 1.9 ТДИ върви кой-знае колко повече-в грешка си. А какво си карал и в какво състояние се досещам.

В заключение мога да ви пожелая да си гледате кефа! :mhihi

Колкото по темата на колегата,може да се замисли и за едно такова,боде му една газ и готово.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11424791797891364&slink=a0m4lo

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 05 юли 2015 11:32

По-леко с квалификациите, а? Ти си рибата на кукичката и винаги лесно се закачаш, ще се усетиш ли някога изобщо... :h020

galder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galder » Нед 05 юли 2015 19:59

Виж ся, вземаш си един Lexus Is за 5 бона = 150 коня и бъди сигурен, че ще разплачиш доста голфаджии по светофарите ;) Карал съм такова, духа и усещането от шофирането е много добро, сигурно ще се охарчиш повече по подръжката ама според мен е по-готино да караш расов автомобил вместо такива дето търкаля всеки трети, все пак ти си решаваш

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”