Помощ при избора на голф 3 до 1500 лв
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
Re: Помощ при избора на голф 3 до 1500 лв
Почти всичко НЕ пасва. Така, че по-добре си спести подобно упражнение 

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Прави си стария мотор и си свиркай.
При положение, че реши да вземеш колата - защо не остави капаро? Продавачът няма как да се осланя на честната ти дума, при положение, че е дошъл друг клиент с парите.
При положение, че реши да вземеш колата - защо не остави капаро? Продавачът няма как да се осланя на честната ти дума, при положение, че е дошъл друг клиент с парите.

Старата бричка запали, проблема бил в центровката , но все още няма тяга и не наема както трябва, все едно работи на 3 цилиндъра. Слага се нов ауспух (гърне) заедно с цялата система. Сменени са изпарителят и въздушният филтър. Интересно ми е защо няма тяга каляската , нялакви идеи? Дали някъде губи ток или газовата система се е задръстила или се е разбуталата настройката й.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
На бензин как е?
Да не е прекъснат кабел/заминала свещ?
Компресия мерихте ли?
Да не е прекъснат кабел/заминала свещ?
Компресия мерихте ли?

- kostadin_danov_91
- Автомобил:
- Двигател:
Имал съм явно стар профил , хаха .
Кабелите за свещите са чисто нови, свещите и те са чисто нови. На бензин се усеща , че е малко по- добре , но не е каквото е било. Компресията не е измервана, но и това ще направим. Вярно, че колата си е слаба , но не беше така преди, има нещо , което не е както трябва
Кабелите за свещите са чисто нови, свещите и те са чисто нови. На бензин се усеща , че е малко по- добре , но не е каквото е било. Компресията не е измервана, но и това ще направим. Вярно, че колата си е слаба , но не беше така преди, има нещо , което не е както трябва
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Ако всичко по токовете + моното (да не дърпа въздух от там, ако тампонът е скъсан/напукан) и центровката на делкото е наред, остава някой цилиндър да е сдал багажа и оттам да духа и да няма тяга.
Пуши ли сиво или черно от ауспуха?
Пуши ли сиво или черно от ауспуха?
- kostadin_danov_91
- Автомобил:
- Двигател:
Преди да откаже тотално при изфорсирване димът и ауспуха беше бяло-сив или нещо подобно, но в момента до колкото разбрах от брат ми няма такъв дим. Може да е някоя гарнитура по двигателя . Ще видим к'во ще стане. Така или иначе аз ще се прибирам във ВТ , че ме уволниха от работа и ще се занимавам с нея 

- kostadin_danov_91
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, как сте?ѝ
Утре ще вземам каручката към Бургас , за да си прибера багажчето. Препоръчайте ми някой сервиз тук в Бургас , да я закарам да я прегледат на диагностика и да проверят компресията. Дано да стигна до Бургас и не ме предаде по пътя насам
Не е от катализатора, защото когато закъсах си помислихме, че е от гърнето и срязахме колекторните тръби и така се опитахме да запалим, но не стана , а ако беше от него щеше да се усети, т.е изкл. катализатора като вариант.
Утре ще вземам каручката към Бургас , за да си прибера багажчето. Препоръчайте ми някой сервиз тук в Бургас , да я закарам да я прегледат на диагностика и да проверят компресията. Дано да стигна до Бургас и не ме предаде по пътя насам

Не е от катализатора, защото когато закъсах си помислихме, че е от гърнето и срязахме колекторните тръби и така се опитахме да запалим, но не стана , а ако беше от него щеше да се усети, т.е изкл. катализатора като вариант.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”