Моята кола с колосалната тежест на тази нестабилно закрепена метална кора бавно но сигурно започва да се разпада на съставните си части. Днеска падне колело, утре врата, вдругиден може би двигателя.
Ти колега си такъв неспасяем типаж, че не мога да разбера какъв съвет търсиш тук, след като явно си наясно с всичко на белия свят.
Коли с високо окачване
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Коли с високо окачване
Напълнете си резервоара с гориво и ще изравните провисналата предница след монтажа на металната кора.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
То хубаво ще го напълним Здравко, ами тези без корите ако го напълнят ще им провисне задницата и няма с какво да балансират.
Агумба - сложи си една метална кора и си карай колата, ако си търсиш повод да я смениш е друг въпрос. Само ще кажа че има фабрични метални кори и повече няма да се обаждам.
Агумба - сложи си една метална кора и си карай колата, ако си търсиш повод да я смениш е друг въпрос. Само ще кажа че има фабрични метални кори и повече няма да се обаждам.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
w_smith написа:То хубаво ще го напълним Здравко, ами тези без корите ако го напълнят ще им провисне задницата и няма с какво да балансират.
Точно така, търся си поводи, и тъй като не можах да намеря такива, реших да си прасна картера, да си създам моя, личен 11.09.! Е, то беше 18ти, ама карай, да не издребняваме за няколко дни! И за да е пълен мазохизмът ми, реших да пусна тема и тука, при все знаейки, какво може да бъде написано! Но пък, с риск пак да бъда обявен за "всезнаещ", съм на принципа, че не знаеш, от кой храст, може да изскочи заек?
Колкото до металната кора , имах възможност, добре да огледам възможностите за закрепването и отдолу, и хич не ми харесаха, това е! Ако някой се смята за велик откривател, слагайки я отдолу, аз не го мисля, няма да се доверя на няколко видички, да държат голяма тежест! Впрочем, такива види са ми падали и от пластмасовата кора, що да не падат и от желязната? Ако е по друг начин, ми е интересно какъв, и къде е захващането? Но, каквото и да бъде сложено, и танкова броня да е, винаги, при един сериозен сблъсък, ще има поражения, независимо къде ще са!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Отиваш тогава при Наско ( колега е от нашия форум ) http://nkdbg.com/ . Кеф от желязна ламарина, кеф ти от дуралуминии .
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
samo_pechka написа:Отиваш тогава при Наско ( колега е от нашия форум )
До колкото знам, колегата не е в България.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”