Конкретни обяви за Голф 4, автоматик, комби
Re: Конкретни обяви за Голф 4, автоматик, комби
изглежда читава, а и радиостанцията не е veronika :)
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
От форума на Опел любезно ме уведомиха, че има проблеми със автомата. Каквото и да се чудя ще е VW, ама с това турбо с променлива геометрия се притесних малко. Въпросът е, че няма почти никакви предложения за Голф - няма избор с автомат комби. Поразгледах Пасат 5 - като пари ме устройва, ама нищо не знам за тях. Пак започва голямото четене и лутане. Ако някой може с две думи да ми каже освен по-комфортната возия има ли други предимства ( турбо, автомат ) да не се побърквам в четене на хиляди страници ще бъда много благодарен.
Ето тази ми грабва окото на първо четене: http://www.cars.bg/c1318973
Ето тази ми грабва окото на първо четене: http://www.cars.bg/c1318973
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
разликита е че на пасата е по-скъпа ходовата част. и не се занимавай с 2.5тди ако решиш нещо за пасат търси 1.9 

- beck's
- Двигател:
А иначе турбото пак ли е с променлива геометрия? Скоростната кутия същата ли е като на Бора и Голф?
Извиняваи колега ама имаш регистрация от 7 години във форума и какви въпроси питаш..... 
Разгледал си пасат 5 ама нищо не знаеш за тях......

- vinixxx
не знам какво те плаши толкова тази геометрия.почистването и не е толкова скъпо и сложно.
но трябва да те предопредя,че комбинацията дизел+комби+автоматик+нов внос без никаква сервизна история,много често е пагубна за портфейла на собственика.обмисли всичко и не прибързвай.
също така не трябва да се ограничаваш към модел,голф,бора,пасат,гледай да е възможно най-запазената.
но трябва да те предопредя,че комбинацията дизел+комби+автоматик+нов внос без никаква сервизна история,много често е пагубна за портфейла на собственика.обмисли всичко и не прибързвай.
също така не трябва да се ограничаваш към модел,голф,бора,пасат,гледай да е възможно най-запазената.
- beck's
- Двигател:
Вълчан написа:Извиняваи колега ама имаш регистрация от 7 години във форума и какви въпроси питаш.....
Извинявам се за тъпите си въпроси, но изобщо не разбирам от коли. Аз съм от тези шофьори, които само сипват гориво и въртят геврека. Доста години имах други марки автомобили и почти не съм влизал в този форум и затова не съм чел повечето теми. Доста съм ангажиран и нямам време да седна и да прочета всички теми, за да не задавам тъпи въпроси. Не искам никой да дразня или изнервям - просто търся помощ за покупката на автоматик комби, защото колкото повече чета, толкова повече се плаша.
vinixxx написа:не знам какво те плаши толкова тази геометрия.почистването и не е толкова скъпо и сложно.
Много ти благодаря за съвета. Лошото е, че се притеснявам кола взета от България да не да има сериозен проблем и затова да се продава. Започвам да се оглеждам без значение на модела ( Голф, Бора, Пасат ) само да е читава машинката. Ако някой знае някой негов познат да продава читава кола без проблеми ще се радвам да сподели ако трябва да лично за тази кола.
Освен Пасата във Варна този страшно много ми харесва: http://www.cars.bg/c1343859 - дали не е на някой колега от форума?
- vinixxx
Защо не потърсиш някой твой приятел,който разбира,да дойде с теб на огледи?
Иначе този пасат може да си струва да скочиш до пловдив,но с човек който знае какво да гледа.
Иначе не трябва да се притесняваш да питаш каквото те интересува.
Иначе този пасат може да си струва да скочиш до пловдив,но с човек който знае какво да гледа.
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Хубавите коли от сервиз се продават на познати, няма да има обява. :D
Аз моя Г4 не бих го дал под 6, макар и да е с външни забележки!
Аз моя Г4 не бих го дал под 6, макар и да е с външни забележки!
- beck's
- Двигател:
vinixxx написа:Защо не потърсиш някой твой приятел,който разбира,да дойде с теб на огледи?
Аз със сигурност няма да ходя сам - ще вземам с мен майстора ми, който ми поддържа сегашната кола, но пак доста работи се откриват в последствие - това ми е ясно и не съм такъв оптимист да се надявам, че няма да се охарча в началото. Искам обаче първо да разбера плюсове и минуси, защото майстора ми не уважава много VW и гледа да ме откаже и не ми обяснява всичко, а и има много работа и не искам да го занимавам.
Преди малко ходихме с жена ми една автокъща да гледаме Пасат комби и Голф комби. Еми това е - дълга и била Пасата и си хареса Голфа. Тъкмо се бях зарадвал, че има повече Пасати и ще ми е по-лесно, но уви.
Преди няколко дена излезна един Голф: http://www.cars.bg/c1341966 , но нещо не ми изглежда добре някак - напълно обслужена за 5 000 лева - някак странно ми е. Може такси да е била, а може да има някакъв проблем, ама ми е доста далеко да отида да я видя. Иначе ми изглежда поне на снимки добре, но друг е въпроса какво ще е на място. Моя майстор от този край на България не иска и да чуе за кола - няколко пъти е ходил до там и все големи лъжи и нереални неща са се оказвали.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Мен салона нещо не ме кефи, с тази скъсана седалка и стария волан. Километрите и са много. За Октавии гледал ли си, има ли автоматик?
- beck's
- Двигател:
Има доста Октавии, но са 2-ки и са над 10000 лева. Лошото е, че са повечето с 2-литровия двигател, който прави проблеми.
Относно км-те никога не знаеш на колко реално е колата. 100, 200, 300 000 отгоре един Господ знае.
Май ще се насочвам към Голфа от Ловеч, ама ще изчакам дано излезе нещо по-добро и по-ново. За 2000 година със старата кутия кола ми се струват много 4600лв. Сега обмислям дали да не се насочим към Бора седан, но не знам дали ще се събира лесно количката в багажника. Седани има повече, но като цяло Бра и Голф автоматик са кът.
Относно км-те никога не знаеш на колко реално е колата. 100, 200, 300 000 отгоре един Господ знае.
Май ще се насочвам към Голфа от Ловеч, ама ще изчакам дано излезе нещо по-добро и по-ново. За 2000 година със старата кутия кола ми се струват много 4600лв. Сега обмислям дали да не се насочим към Бора седан, но не знам дали ще се събира лесно количката в багажника. Седани има повече, но като цяло Бра и Голф автоматик са кът.
Здравей,колега.Не знам защо спря да гледаш "борите".За мен лично бора-комби е много симпатичен автомобил,повече ми харесва от голф-комби.Вярно,че опците автоматик и дизел,доста ограничават търсенето-но тъкмо няма да гледаш много обяви...Напр. в карс.бг има две заслужаващи внимание http://www.cars.bg/c1264609 тази дори е малкия данък,освен леко протърканата шофьорска седалка-по-скоро прилича на бримка- така по снимки др.кусур не можах да ѝ намеря,годината ѝ е последна за модела-стига да е вярна.Другата е малко далече http://www.cars.bg/c1124868 ,но е хай-лайн и заслужава да се види,може би някой от Шумен и да я е гледал...Само пообеленото копче за светлините напомня,че сигурно км са ѝ повече.
- beck's
- Двигател:
Аз и двете ги наблюдавам, но ме притеснява при първата, че е от Австрия и сигурно след една, две години ще започне здраво да гние. Имал съм кола от Австрия и съм се зарекал повече никога.
Втората определено ми допада, но честно казано не съм се обаждал да видя дали цената е с платено мито или без. Идва ми много далеч да отида да я погледна. Скоро ще имам служебно ходене до Шумен и сигурно ще се обадя на човека да я видя.
Втората определено ми допада, но честно казано не съм се обаждал да видя дали цената е с платено мито или без. Идва ми много далеч да отида да я погледна. Скоро ще имам служебно ходене до Шумен и сигурно ще се обадя на човека да я видя.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”