Aвтомобил след 2009 година до 9-10 хиляди лв.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Aвтомобил след 2009 година до 9-10 хиляди лв.

Мнениеот hooligan_sk » Съб 14 ное 2015 23:15

Дал съм линк към кола която е била служебна, тук в БГ, обслужвана редовно и с не манипулиран пробег. Отделен е въпроса как е понесла тези 120 000км, трябва да се гледа. Тук-там изпада ФВ, който отговаря на поставените изисквания. :arrow

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Re: Aвтомобил след 2009 година до 9-10 хиляди лв.

Мнениеот connor cane » Пон 16 ное 2015 9:32

120 000 на служебна кола, особено карана от повече от 1 човек, много често може да се равняват на 3 * 120 000 при автомобил, стопанисван от собственик или най-малко каран съвестно.
Откакто съм в системата на БТК (вече 6 +++ години), а и на работата ми преди това, съм се нагледал на страшни неща, които биват причинявани на служебни автомобили.
Една част са от откровена некадърност, а друга, също немалка част, са просто от "келешлък" и съзнанието, че каквото и да се случи с колата, няма да я правиш ти и не и сипваш ти гориво, за да се притесняваш, че си постоянно в лютеницата. :stumm
Един колега се вози при мен в моята служебна веднъж и след няколко минути размисъл ми каза: "Абе брат, за кво я галиш толкова, давай газ да и се завярят лагерите, кво ти пука, да не е твоя?" :11 :scare3 :beat_butt2

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”