lion_heart002 написа:Абсолютно,толкова разбирам,имал съм от голф 1 до голф 5. В аутомедия няма спецификация за 110 коня тди на купето на голф 4, и по-добре за теб- понеже голф 4 е още по-тежък,и още по-бавен. Аз му казах в предишно мнение да търси д15з6 , от 1.4 няма смисъл,нищо не ми отърва-написъл съм му какво да си купи за да не се занимава с глупости. Хондата ми я удариха,понеже един идиот не спази предимство и я бракувах,но доста добре удържа на удара,който между другото бе доста силен... Защо не карам хонда ли ? Понякога ми изпадат коли за без пари и не ги изпускам, всъщност двете от колите дето търкалям пък са старите коли на жената-понеже и тя харесва немски бангии, то и аз ги харесвам,но да сравняваш голф 4 с хонда 6-а генерация е смешно !!! За мен даже BXE, WH,AVB,AKl,AAZ и ААN са еднакви мотори. Айде сега в гугъл да видиш на какви коли са тези мотори...
http://automedia.investor.bg/catalog/ca ... ech_18617/Ей що ги крият така тез Голфове не знам. Добре айде ще ги сравняваме с прехвалената от теб хонда 1,5:
Голф -Ускорение до 100 км/ч (сек.): 10.6
Въртящ момент (Нм/Обороти):
235 / 1900
Максимална скорост (км/ч): 193
Разход на гориво в смесен цикъл (литра на 100 км.):
4.9Хонда - Ускорение до 100 км/ч (сек.): 10.2
Въртящ момент (Нм/Обороти):
138 / 5200
Максимална скорост (км/ч): 188
Разход на гориво в смесен цикъл (литра на 100 км.):
6.5Та това нещо става, както казах, само да се дърпаш по светофарите с него, и то ако не си намериш майстора някъде. Като тръгнеш някъде извънградско трябва да изключваш климатика и да се кръстиш три пъти да не е голям баира. То ако ставало само с предавка надолу...ако щеш и две свали, все тая, аз карам на 5-та само.