Избор на евтин автомобил
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Re: Избор на евтин автомобил
Започвам да си мисля, че част от вас започват да се бъзикат с мен. Вярно е 20-та страница и какво, не съм я открил моята кола, за никъде не бързам имам с какво да се возя сега. Днес ще ида в Карлово това http://www.cars.bg/c849678 , гледам и никой не ме кара да купувам ако не ми хареса, нали после аз ще си я карам. Онзи ден гледах онова Ауди в Пловдив, наистина всичките му екстри работеха, собственикът беше от малцинството, но това няма значение. Баща ми бръкна с пръст в ауспуха и после не можеше през целия път на връщане да си изчисти пръста, тогава разбрах, че това не е моята кола. Така, че не бързам и искам да попадна на нещо читаво.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Това е най-дългата тема за избор на кола.То техническа документация е с по-малко страници.
Затова,вече не гледат сериозно хората.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Кола от циганин - в никой случай! Ти знаеш ли кога циганин си продава коня, или колата? 

forski написа:И аз съм за Ладата, зима идва, класическо задно предаване, слагаш и Веберите и става страшно из квартала
Може и да ти е смешно, ама преди 25 и кусур години, кога имаше само Лади, Жигули и Москвичи из България, имаше и яки зими, а зимни гуми, не хубави като днешните, за избор да не говорим. И как ли вървяха тогавашните коли в тези условия, не знам, се със задно предаване, дето не ставало за зимата..... Имах един колега доскоро, дядо, гони 80-така, кара една 1300s, слага зимните(някакви втора употреба) и колата не се спира зимата, зареждаше магазини. Зима, лято, Ладата върви, че не ще да знае. Като издрапа пред мене на един баир, щях да си скъсам новите Ultragrip 7+. Не да хваля Лада, не. Ама за тия пари, това е един избор. Момчето няма собствен доход, защо му е кола със скъпа поддръжка, то не е само да я купиш? Претенциите за тези пари, са крайно неоснователни от друга страна. Автора сам казва по едно време, че вече се отчайва, че няма да си намери кола, на тази страница пък за никъде не бърза.... На 18 г. разумът е изключен, водеща е емоцията.
- piter_96
Vidol Nikolov написа:Това е най-дългата тема за избор на кола.То техническа документация е с по-малко страници.
Съжалявам, не знаех, че се е въвел лимит за дължина на тема. Щом ви е смешно нека модераторите заключат темата и да си блъскам главата и да го карам на късмет и познанията на близките ми.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Нали не очакваш за кола на 20 години в ауспуха да няма грам черно?!?!!?!
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Що бре, аз имах Голф 3-ка от Австрия, от ауспуха не можеш да се изцапаш. Като бутнеш пръста, цапаш ауспуха а не той тебе. Ама нямаше грам екстри и я продадох. Където и да ида, всички майстори това ме питаха, тая кола дали я карам
Но това не е критерии, че колата е читава. Просто има по-добро изгаряне, и до там. А двигателя, може да чука като дизел нищо, че е бензинов. Колегата според мен, за първи път ще купува кола, и по-добре въобще да не купува, защото една кола колкото повече я дебнеш избираш и накрая се наиграваш сам, от много разбиране. 

- piter_96
dimovip написа:Нали не очакваш за кола на 20 години в ауспуха да няма грам черно?!?!!?!
Голфът от профила на колко години е ? Е той няма.
Съжалявам, не знаех, че се е въвел лимит за дължина на тема. Щом ви е смешно нека модераторите заключат темата и да си блъскам главата и да го карам на късмет и познанията на близките ми.
Не очаквай в темата да ти избере някой автомобил вместо теб.
Естествено е,че опира и до късмет и шанс
Отличен автомобил за 2хиляди на 20години няма, успех

а ако тръгнеш да проверяваш всичко и да искаш всичко да е тип-топ, еми кола няма да намериш и ще си караш сегашната още дълго време
http://www.honda-bulgaria.com/forum/honda-tehnicheski-vyprosi/topic12.html
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=395844
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=52018
Чети, ходи, тествай, купи

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
dimovip написа:Нали не очакваш за кола на 20 години в ауспуха да няма грам черно?!?!!?!
Интересна хипотеза. И старата и "новата" ми Джета не можеш да си изцапаш пръста на ауспуха, а не да има черно по него

Бягай от коли с черни сажди по ауспуха, там работата едва ли е на добре.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=395844
Не съм съгласен със точка 1.Наи добре се вижда вечер на тъмно до улична силна лампа.Всички неравности и вдлъбнатини лъсват....дори и да е пастирана...
Не съм съгласен със точка 1.Наи добре се вижда вечер на тъмно до улична силна лампа.Всички неравности и вдлъбнатини лъсват....дори и да е пастирана...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ааа не.Тая е без клима и газ 

Вземай едно Пунто и нямаш грижи. Ще има всякакви екстри и запазена тапицерия.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
stefan4o написа:dimovip написа:Нали не очакваш за кола на 20 години в ауспуха да няма грам черно?!?!!?!
Интересна хипотеза. И старата и "новата" ми Джета не можеш да си изцапаш пръста на ауспуха, а не да има черно по него
Бягай от коли с черни сажди по ауспуха, там работата едва ли е на добре.
Що, какво като има черни сажди по-ауспуха, за какво черно говорите, за черни сухи сажди които се чистят сравнително лесно или за черен ауспух пълен с масло?
Нещо не ми се вярва че чак пък няма къде да ви се изцапа човек по-колите...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”