Избор на евтин автомобил
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Избор на евтин автомобил
Ами то за 1500лв. каквото и да купи все ще е ретро с дизайн на тухла четворка, ако иска нещо съвременно вместо кола може да инвестира в Iphone 6 или нещо подобно и ще е в крак с модата 

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
777 написа:...предния капак стърчи ненормано "нагоре" спрямо 95% от колите.
Е, какво като стърчи? Тъкмо ще вижда, за да не остърже някой на завоя.

Ай стига бе, всички мангали си накупиха коли за по 2000 лв, а тука 26 страници и нищо.
Толкова ли мангали има в България, че са изкупили еФтините коли и не останаха за тоя младеж?

- jabre
- Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
- Двигател: AAZ 1992
НарКол написа:777 написа:Толкова ли мангали има в България, че са изкупили еФтините коли и не останаха за тоя младеж?

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Имал съм съни,добри са ама много гният в задните прагове от вътрешната страна-то може да пипне като клекне човек до колата и да се провери...
На горния Лисан Р10-та повече от 1000лв не бих броил.На долния Лисан зеления чепел - повече от 1000-1100, също не бих дал.И въпреки всичко ако трябваше да избирам бих взел Примерата, защото е по-голяма и е на газ, но това е лично мнение.Написано е че не се сменят ролки и ремъци, но продавача ми е интересно дали е проверил колко парици е един успокоител/обтегач за веригата или една верига.
И при двата бих гледал за ръжда с отвертката
И при двата бих гледал за ръжда с отвертката

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
eng написа:И при двата бих гледал за ръжда с отвертката
При всяка японка от тези години, въпреки че автора май не залита на там, бих гледал с отверката

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Тогава си обречен да намериш... То пръста влиза принципно по тях...
Много скъпи тия Нисани бе.......баахти,никога не бих дал толкова.Не са лоши коли,но пък 2000 за кола 1994...а стига!
Нееее...обидно е направо !
А иначе за гниенето - еми ако си мислите че Голф 3 гние по малко от останалите ,ще ви поканя на гости да видите моя,който имам претенциите да е като нов на фона на повечето които гледам по улиците
Нееее...обидно е направо !
А иначе за гниенето - еми ако си мислите че Голф 3 гние по малко от останалите ,ще ви поканя на гости да видите моя,който имам претенциите да е като нов на фона на повечето които гледам по улиците
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
То 2000 е отправна точка за пазарлък. Ако напише 1600 ще го натискат за 1200, а той 1500 чака примерно.
Момчета така, като гледам оптималния вариант , който посочих и преди ......................10-тина странички в темата
, за мен лично си остава Ауди Б4, за 2 бона и с малко пазарлък ще намери кола 93-94 с климатик най-малко може и климатроник.Не е върха на сладоледа разбира се но поне тенекиите няма да ги мсили а двигателите АБТ/АБК са от миналия век и части на килограм.Сравнено до тия кошове всичките до момента Аудито си е направо лукс.Не съм някой ненормален фен на Б4, но спрямо изискванията и парите това ми се вижда най-доброто за покупка и тъй като съм много върл фен на японците бих препоръчал Карина бензин или дизел без абсолютно никакво значение, но там пак трябва да се гледа за тенекиите а освен това и за 2 хил.лева незнам дали няма да е някой навес.

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Аз за тея пари бих скочил в пасат б4 вместо в ауди Б4.Пасата е с пъти по широк и частите са без пари.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б3 не става ли? Ретро, но евтино.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”