snuupy93 написа:101 коня никак не са малко за това купе,не се чуди,а се насочи към него като искаш да имаш по-нова кола и да върви прилично.
101 коня са малко на това купе.
snuupy93 написа:101 коня никак не са малко за това купе,не се чуди,а се насочи към него като искаш да имаш по-нова кола и да върви прилично.
wierdo написа:snuupy93 написа:101 коня никак не са малко за това купе,не се чуди,а се насочи към него като искаш да имаш по-нова кола и да върви прилично.
101 коня са малко на това купе.
kapa4kata написа:Благодаря на всички за съветите, мненията и препоръките, почти съм избрал вече, но като го купя ще покажа снимки. В крайна сметка реших, да заложа на икономичния и както разбрах от вас много лесен за поддръжка вариант (8в), но още премислям някои неща. А иначе болният ми мозък вече е направил схемата 2х15" на задната кора пък може и по-бавно да се движа![]()
Philip_Nenkov написа:Здравейте , да се вмъкна и аз ! Аз карам Поло 1.4 (75 bHP) (1997) ! Мнението ми е че най-добрият варянт по преценката ми от това , което си написал , че ще правиш с колата е Поло 1.4 (75 BhP) ! Давам причините :
1.4 (75)
+ Евтина поддръжка .
+ Не изяжда маслото нон-стоп .
+ Малък разход - 7.9/100км (в София) ; 4.9/100км (извън градско) с климатик при 120/130 км/h!
+ V/max = 180 км/h по магистралата (може още , ако има малко ,по полегат участък)
Според мен 1.4 16V не е устойчив мотор + това знам от достоверен източник за това как яде масло като ламя , харчи като ламя и не е особенно евтино1.4 16v е таралеж в гащите , замисли се
и не слушай мненията че 1.4 нормален мотор неможе да вдигне повече от 130 , това е абсурдно
успех !
freestyler911 написа:Philip_Nenkov написа:Здравейте , да се вмъкна и аз ! Аз карам Поло 1.4 (75 bHP) (1997) ! Мнението ми е че най-добрият варянт по преценката ми от това , което си написал , че ще правиш с колата е Поло 1.4 (75 BhP) ! Давам причините :
1.4 (75)
+ Евтина поддръжка .
+ Не изяжда маслото нон-стоп .
+ Малък разход - 7.9/100км (в София) ; 4.9/100км (извън градско) с климатик при 120/130 км/h!
+ V/max = 180 км/h по магистралата (може още , ако има малко ,по полегат участък)
Според мен 1.4 16V не е устойчив мотор + това знам от достоверен източник за това как яде масло като ламя , харчи като ламя и не е особенно евтино1.4 16v е таралеж в гащите , замисли се
и не слушай мненията че 1.4 нормален мотор неможе да вдигне повече от 130 , това е абсурдно
успех !
Дано не разбия детските ти мечти.... 1,4 97 година полото си е 44 киловата или точно 60 конски сили
Знам колко върви.... ДА 60 коня е !
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта