Голф 4 или Пежо 307
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 или Пежо 307
Аз пък имам позната която кара 307 и е може би е наи калпавият шофиор на планетата и за 3 години не е пипнала нищо освен консумативи.Маслото и беше на 17 000 ,но тя не знае ,че трябва да се смени!!
Между другото го продава в момента.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро се видях с един приятел,жена му кара 307 1,4 ХДИ.Каза ми ,че няма никакви ядове и сменя само консумативи ,масла ,накладки и тн.Пък за икономичност каза ,че няма равна.И пак ми размъти главата!!
Става дума за същият автомобил!!
Не си видях мнението!!
Става дума за същият автомобил!!

Не си видях мнението!!

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Минали са две години и нещо , темата е за 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
И пет да минат няма лошо.Нека който има наблюдения над двата автомобила да пише.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Минат,не минат...да сравняваш 10+ годишни кофтори е доста обективно занимание. Същата работа и с това,че някой е казал че нищо не е пипнал.Имам един такъв комшиия дето нищо не пипа ама е на преди 2 седмици затегна милото опелче 'щото е тъй много здраво било и вървяло без нищо да сменя 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
IvailoOo написа:Минат,не минат...да сравняваш 10+ годишни кофтори е доста обективно занимание. Същата работа и с това,че някой е казал че нищо не е пипнал.Имам един такъв комшиия дето нищо не пипа ама е на преди 2 седмици затегна милото опелче 'щото е тъй много здраво било и вървяло без нищо да сменя
Не можах да разбера какво има общо с темата!?
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
идеята е че е много субективно и пристрастно мнението на тоя дето жена му имала 307 1.4 хди.Едно че никой няма да каже че колата му много се чупи,пък и щом е за жена му колата явно ходи само до работа и по магазини,т.е. не навърта километри
преди време дядото имаше москвич....еи много здрав бил
,по едно време го питам дядо колко км навърташ на година-1000/хиляда/,а на колко км е:87000км.Викам си а ясно ,аз тия 1000км ги правя на седмица,а той за година,
така че всеки гледа от своята гледна точка
преди време дядото имаше москвич....еи много здрав бил

така че всеки гледа от своята гледна точка
ventsi34 написа:Здравейте, искам да ви попитам на коя от двете коли да се спра и да започна да търся? Коя според вас е най-сполучлива говорим за ГОЛФ 4 1.9ТДИ 90к.с., а пежото 2.0 HDI 90к.с. Кой двигател е по сполучлив и като цяло коя кола е по здрава защото колата ще ми бъде купена от наще ама поддръжкада ще е от мен, а аз съм още оченик и не искам ако се развали нещо колата да стои пред вкъщи и да събирам 2 години да мога да я оправя. Та така интересува ме всичко за тези коли, а също да не забравим и разхода въпреки, че той не е толкова важен.
Нищо лично, но ти си срам за учителите ти по български език, Оченико мой!Помоли родителите ти да инвестират в образованието ти!
- milski
- Автомобил: Vokswagen Passat B3
- Двигател: RP 1.8 Mi
Здравейте!За да не пускам нова тема,ще ползвам тази.Надявам се,че колегата няма да се сърди.Моя приятелка се е спряла на Пежо 307 1.6 дизел 110к.с,2007.Колата е купена от СФА и е карана от 20-годишно момче и си има своите забележки,но най я е притеснило,че волана е протрит.Шофьорската седалка и педалите са добре,но пустия му волан,я кара да се съмнява.И е почти готова да се откаже.Познат й е казал,че не са много качествени като цяло(воланите).Ако някой има наблюдения ще съм благодарен,ако сподели.Мерси.Ето,за тази кола става дума
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363713402478800&f1=details&slink=2b7t0e
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363713402478800&f1=details&slink=2b7t0e
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
На 91000... А и седалката е протрита като гледам... Голф в такова състояние трябва да е на 300000
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
milski написа:Здравейте!За да не пускам нова тема,ще ползвам тази.Надявам се,че колегата няма да се сърди.Моя приятелка се е спряла на Пежо 307 1.6 дизел 110к.с,2007.Колата е купена от СФА и е карана от 20-годишно момче и си има своите забележки,но най я е притеснило,че волана е протрит.Шофьорската седалка и педалите са добре,но пустия му волан,я кара да се съмнява.И е почти готова да се откаже.Познат й е казал,че не са много качествени като цяло(воланите).Ако някой има наблюдения ще съм благодарен,ако сподели.Мерси.Ето,за тази кола става дума
Пежо материали, пък и вероятно колата е карана предимно градско на къси разтояния. Някои от новите Опели на по 80 000 им се люпи таблото и копчетата, така че няма нищо чудно. Най-лесно е да се провери историята в СФА и да се види кога какво е правено и така да се засекат километрите приблизително
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
milski написа:И е почти готова да се откаже.Познат й е казал,че не са много качествени като цяло(воланите).Ако някой има наблюдения ще съм благодарен,ако сподели.Мерси.Ето,за тази кола става дума
Като гледам нашите служебни коли на под 100 000 абсолютно съм склонен да повярвам за воланите. Качеството им куца, определено.

- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
rokera671 написа:Скоро се видях с един приятел,жена му кара 307 1,4 ХДИ.Каза ми ,че няма никакви ядове и сменя само консумативи ,масла ,накладки и тн.Пък за икономичност каза ,че няма равна.И пак ми размъти главата!!
Става дума за същият автомобил!! :D
Не си видях мнението!! :D
икономичност да, но на 1,4 двигателя. колегата е писал 2.0 , това гаранция хаби повече от голфу, а и са каруци, много друсат.
И аз имам познати 2 сестри, и 2-те са с такива пежа но 1,5 или 1,4 90 коня. от 2 от 2 години не са пипна ли нищо по колата, оня ден я покарах - отчаях се. со вси1ко се разхлопало.
Моето мнение е ГОЛФ
- milski
- Автомобил: Vokswagen Passat B3
- Двигател: RP 1.8 Mi
Благодаря Ви за мненията,колеги.
Aprilia
Проблемът е в това,че е на път да се откаже заради волана и дори не иска да се провери колата.А при положение,че й харесва,не виждам какво толкова губи.Затова и търся мнение.Може да си заслужава това "усилие".
Aprilia
Най-лесно е да се провери историята в СФА и да се види кога какво е правено и така да се засекат километрите приблизително
Проблемът е в това,че е на път да се откаже заради волана и дори не иска да се провери колата.А при положение,че й харесва,не виждам какво толкова губи.Затова и търся мнение.Може да си заслужава това "усилие".

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Е не виждам какво усилие има в това да се завърти един телефон на СФА и с номера на рамата и регистрационния да се пита какво и кога е правено
За тая цена сравнително нова кола според мен си заслужава, стига да няма някои подводен камък (307 не се слави като най-добрия модел на Пежо, така че дори и на 90к км пак може да има някоя от детските болести на тоя модел, а те хич не са малко...)

За тая цена сравнително нова кола според мен си заслужава, стига да няма някои подводен камък (307 не се слави като най-добрия модел на Пежо, така че дори и на 90к км пак може да има някоя от детските болести на тоя модел, а те хич не са малко...)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”