GTI 16V ABF написа:Не искам никои да се убижда оба4е тук във форума има многу продажници![]()
tisho_psg написа:Ако нямах Голф 3 щяхте да ме убедите,че голфа има лукса на S-класа,проходимоста на Ланд Круизер и е по-просторен вътре и от Еспейс,а използваните материали вътре са като в Бентли.
Bai Sando написа:GTI 16V ABF написа:Не искам никои да се убижда оба4е тук във форума има многу продажници![]()
Oooo даааа.
Сигурно всичко което съм написал са лъжи![]()
Явно за някои хора Голф е всичко.После що ни бъзикали на голфаджии![]()
Спри двете коли една до друга,качи се и в двете,покарай и двете и после ми кажи пак,че Голфа е най-най
GTI 16V ABF написа:Bai Sando написа:GTI 16V ABF написа:Не искам никои да се убижда оба4е тук във форума има многу продажници![]()
Oooo даааа.
Спри двете коли една до друга,качи се и в двете,покарай и двете и после ми кажи пак,че Голфа е най-най
Колега вие тия бмв-та ги искарахте от злато та ги цените толкува,останали сте със грешно впе4атление,да уто4на как стоят реално нештата,имал съм бмв по горе бях писал какво беше е36 320i и мога да ви кжа 4е са ми оставили много лошо впе4атление.беше със кожен салон и като се возех като на дърввна пеика седях отделно предницата беше разбита и се доразбиваше,демек возиета в него беше отврат.някои беше писал 4е не скърцало това онова кви са тия глупости скърцаше си особено таблото при дупки,отзад понеже беше купе беше адски тясно и този кожен салон допринасяше още некомфорт,а да не говорим за подръжкаоще по малко за вървеж и как се държи на пътя апсурт,братов4ет ми имаше 318is купе а пък неговото беше да ти се дореве и тои не се сдърза и го бартроса веднага за астра gsi много преовили4авате относно класа моляви не ми се убиждаите но това са факти,а от голфа сега съм със пъти по доволен във всякакво отношение
Bai Sando написа:GTI 16V ABF написа:Не искам никои да се убижда оба4е тук във форума има многу продажници![]()
Oooo даааа.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: JMJ и 54 госта