Мнението Ви за Lexus IS 200?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
vasko01
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнението Ви за Lexus IS 200?

Мнениеот vasko01 » Чет 24 ное 2011 3:08

Dead man написа:... японските коли са номер едно... :bowdown :bowdown

:063: Че са добри ,добри са но чак пък номер едно.....това е несериозно.

По темата, Лексус са хубави коли даже доста хубави , последните им модели ми харесват но аз никога няма да си купя нещо по различно от Немски автомобил.Никога не съм имал Лексус , и не знам как е като поддръжка но имам съсед с Лексус и неговото единствено оплакване(поне аз това знам) е зимата , като навали сняг и малко трудно се катери ( живеем на доста стръмна улица).Не смятам че поддръжката на Луксус е толкова космическа но определено не е за човек със заплата 500лв. , както писаха колегите по горе разликата в цената идва от това , че няма много части по моргите и човек е принуден да търси нови.Както съм писал и в други подобни теми , ако една кола ти ляга на сърцето(и можеш да си я позволиш) взимай я без да се замислиш , защото хиляда души да питаш , хиляда различни мнения ще събереш.Предполагам ,че ако темата беше "да си купя ли S-class" пак щяха да се намерят хора да я плюят.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: Мнението Ви за Lexus IS 200?

Мнениеот forski » Чет 24 ное 2011 8:59

Dead man написа:
pepur написа:Здравейте колеги,случайно попаднах във форума и на темата и реших да пиша.Като собственик на 2 ис 200 само искам да споделя че е много надежден и сигурен автомобил,които не създава никакви проблеми,стига да закупите автомобил със история,което не е рядко.За обслужването-смяна на ангр.ремък с ролките е около 400,плюс минус 100тина лева в зависимост от сервиза,сменя се на 6 години или 100К км.Ходовата част също е доста издържлива.Ами това е,далеч назад е времето когато се считаше ,че Японските автомобили са скъпи за поддръжка.Пък и има доста хора които като не разбират нещо и за по-лесно просто го отричат.

Колега,евалата за мнението...Карах Голф 4,сега карам Мазда...Разбрах защо японските коли са номер едно... :bowdown :bowdown

:да:

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”