Lupender написа:Не знам каква е идеята човек да се вози в такава кола (освен ако не е някой топ мениджър, но пък тогава защо да не е топ моторизацията), но без гараж такава кола е лесна плячка за айдуците. На комшията С класата два пъти му крадат парктроника и веднъж огледалата, защото е пред блока. Освен това имам една камара приятели и познати дето се нахвърлиха на големи машини с "яки баници" и естествено карат с гуми втора употреба, щото цената на нова 18-ка им е дебела (но за нищо на света няма да се разделят с голямата джанта). И не на последно място - в БГ не е рядкост да се возиш в такава кола (вече не прави такова впечатление като през 90-те) и всеки втори мутреещ се селяк или мангал със златен зъб може да бъде видян да слиза от такава. А цената на поддръжката, разхода на гориво и пр. неща не са евтини.
Не съм нито топ мениджър нито мангал със златен зъб но колата си ме кефи и си я карам мога да си я поддържам това ми се вижда като завист малко да крадат парктрониците и огледалата но в София на мен за 10г нито едно поражение не са ми направили колата я купих с газова слагана в Италия разход 11/100 газ и гумите също си купувам нови за мен 8-900лв за сезон е приемливо