VW Phaeton, Audi A8 или BMW 7

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Re: VW Phaeton, Audi A8 или BMW 7

Мнениеот phantom_ » Нед 25 дек 2016 16:28

thekilerone1 написа:
santo_trafficante написа:Преки наблюдения в/у 7-ца :wink: Купуваш за 22к и за 1 месец си +10000лв наляти в нея :D Другите не са по различни.. :? Ама кеф цена няма :mrgreen: Много ме кефи някой да си купи Ес-класа и да изпусне окачването :D Карат си ги криви защото нямат кинти да го оправят mhihi
п.с.Остани си Лексус Фен :wink:

А ти карал ли си ЕС класа защото аз съм с такава и точно преди 2 меисеца правих точно основен ремонт на окачването предположи ти колко съм платил. Жокер дълеч под 10000 лв.

А ти колега видя ли от кога е тази тема?

thekilerone1
Автомобил: VW Phaeton
Двигател: BMK 2006

Re: VW Phaeton, Audi A8 или BMW 7

Мнениеот thekilerone1 » Нед 25 дек 2016 21:05

Lupender написа:Не знам каква е идеята човек да се вози в такава кола (освен ако не е някой топ мениджър, но пък тогава защо да не е топ моторизацията), но без гараж такава кола е лесна плячка за айдуците. На комшията С класата два пъти му крадат парктроника и веднъж огледалата, защото е пред блока. Освен това имам една камара приятели и познати дето се нахвърлиха на големи машини с "яки баници" и естествено карат с гуми втора употреба, щото цената на нова 18-ка им е дебела (но за нищо на света няма да се разделят с голямата джанта). И не на последно място - в БГ не е рядкост да се возиш в такава кола (вече не прави такова впечатление като през 90-те) и всеки втори мутреещ се селяк или мангал със златен зъб може да бъде видян да слиза от такава. А цената на поддръжката, разхода на гориво и пр. неща не са евтини.

Не съм нито топ мениджър нито мангал със златен зъб но колата си ме кефи и си я карам мога да си я поддържам това ми се вижда като завист малко да крадат парктрониците и огледалата но в София на мен за 10г нито едно поражение не са ми направили колата я купих с газова слагана в Италия разход 11/100 газ и гумите също си купувам нови за мен 8-900лв за сезон е приемливо :beer :love.vwclub

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”