Въпрос относно конкретна обява голф 4

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Re: Въпрос относно конкретна обява голф 4

Мнениеот Haralampi » Нед 01 апр 2012 9:12

Ludiq написа:...

Не ми е много ясно защо обръщаш нещата на лични, когато не са!
Ккаво се опитваш да ме убедиш - че вероятността един автомобил да е скапан и с нереални/фалшиви показания/данни е една и съща и когато ти го продават за 1000 лв и когато го продават за реалната му (спрямо пазара от който е купен, щото те не ги произвеждат на Горубляне!) цена? Едно и също е и като го купиш за 2000лв (от които търговеца прави дори печалба!!) от Горубляне, и когато вземеш автомобил със същите параметри от Германия или Италия (ИЗВОРА!) ама за 10 000? Или викаш те ги купуват за толкова, ама като ги вкарат в БГ ги продават за 2000 щото пазара го определяш ти както ти допада?
Разбира се и при такъв за 10000 може да има измама, само че при този от 2000лв тя в 100% гарантирана в огромни размери!

Какво се хвана за моя "курник" не разбирам. Аз за колко съм го купил и за колко ще го продам си е моя работа - знам само, че няма да си ти дето ще го купиш, защото не ти достигат доста неща да го оцениш. ;)
Това, което хора като теб не разбират е, че една кола е много повече от брой коне и размер джанти и не само това определя цената :idea: Това, че за теб и други това са единствените важни параметри и това прави един "курник" - кола в "перфектно състояние" е изцяло твой проблем "схващаш ли ми тънката мисъл".

Ако съм искал да карам тараляшник със 180 коня на 400 000км и китайски спойлерчета - щях да го направя :lol: И пак щяха да ми останат пари за още един такъв mhihi
Просто разбери, че не всички са "хитри" като теб ;)

Все още има "глупави" като мен, които предпочитат да купят автомобиил с реална и сигурна предистория на малко км, без инциденти и с непротрит и осмърдян интериор. А конете и джантите са на заден план - даже обратното - за някои "глупаци" здравето и комфорта са много по-важни от пубертетските ценности :idea:
И именно такъв автомобил струва, каквото струва, дори и за теб да е скъпо и "курник" щото гроздето е горчиво.
Това е положението.

Но пак казвам - благодарение на хора като теб се държи един огромен сектор индустрия в БГ:
-Автоджамбази
-Горубляне
-Автосервизи
-Вносители на евтини китайски авточасти и тунинг
и т.н. тъй че и вие сте "полезни" плевели в икономическия кръговрат ;)

Последна промяна от Haralampi на Нед 01 апр 2012 10:44, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Нед 01 апр 2012 9:21

Като гледам авторът на темата на какви обяви се хвърля facepalm
Ако не се вслуша в съветите на пишещите - най-много да го сполети сценария описан от brabus (не му го пожелавам)...

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Нед 01 апр 2012 9:24

llasthope написа:И аз така предполагах,че е измама.А за тези двете възможно ли е да са истина на такава ниска цена?
http://www.cars.bg/u526009
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Предпочитам втората,защото първата е 110 коня и хваща големия данък доколкото съм чувал. А може ли да ми кажете каква ще е разликата в данъка на 90 и 110 коня?

Някой забеляза ли как е името на автокъщата от първата обява

:bishop :bishop death death death

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Нед 01 апр 2012 9:29

brabus написа:...

Историята е действително показателна и за съжаление нерядка. Но ти много хубаво заключи, че в зависимост от човека, изводите могат да са поне 2.
А да не забравяме, че дори с проблемите (или част от тях) на такъв автомобил, някои го карат докато не издъхне съвсем! За такива хора те са купили супер кола (щом конете и джантите са там, поне на хартия де...) на реалната цена в "перфектно състояние" щото се търкаля още а музиката свири.

Разбира се, че такива хора с презрение и надсмешка гледат на такива като мен, теб и много други, които биха взели мааалко по-друго решение и биха погледнали мааалко от по-друга гледна точка на нещата. Ние сме просто глупавите, които ръсят "чувал пари" за "курници" (дето нито са с 18-ки, нито са 180 коня) :)))

Така виждам аз нещата като цяло.

RoadRunner написа:Някой забеляза ли как е името на автокъщата от първата обява

Не ми беше направило впечатление mhihi Еми така ще е... последен шанс за тия автомобили mhihi

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 01 апр 2012 10:39

RoadRunner написа:
llasthope написа:И аз така предполагах,че е измама.А за тези двете възможно ли е да са истина на такава ниска цена?
http://www.cars.bg/u526009
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Предпочитам втората,защото първата е 110 коня и хваща големия данък доколкото съм чувал. А може ли да ми кажете каква ще е разликата в данъка на 90 и 110 коня?

Някой забеляза ли как е името на автокъщата от първата обява

:bishop :bishop death death death

Автокъщата си е напълно истинска, коментираше се в друга тема. "Специализирана" е в продажба на Голф 3 за 1000лв и такива неща - потрошени коли за малко пари. Колеги които са им клиенти твърдят че НЕ замаскират колите. :beer

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Нед 01 апр 2012 14:21

Не ми е много ясно защо обръщаш нещата на лични, когато не са!

Защото това което пишеш са си твои лични глупости.
Ккаво се опитваш да ме убедиш - че вероятността един автомобил да е скапан и с нереални/фалшиви показания/данни е една и съща и когато ти го продават за 1000 лв и когато го продават за реалната му (спрямо пазара от който е купен, щото те не ги произвеждат на Горубляне!) цена? Едно и също е и като го купиш за 2000лв (от които търговеца прави дори печалба!!) от Горубляне, и когато вземеш автомобил със същите параметри от Германия или Италия (ИЗВОРА!) ама за 10 000? Или викаш те ги купуват за толкова, ама като ги вкарат в БГ ги продават за 2000 щото пазара го определяш ти както ти допада?

В нищо не те убеждавам аз.Ти сам ще се убедиш(паднеш от високо)като тръгнеш да продаваш колата си.И ходи обяснявай после на хората що продаваш тоя нищо не различававащ се курник на двойна цена. Ти наистина ли си мислиш,че по-скъпата кола е с реални километри и без забележки.Всички коли се въртят и на всички се прикриват проблеми!Тия четворки 1.6 за по 10 000 които ни цитираш си само ти единствения заблуден който не разбира,че колкото са продаваеми там толкова и в БГ. Явно аз не разбирам що за изкривени виждания трябва да имаш за да караш най-обикновена и постна 4ка на цената на Г5 :?:Хората пазарят вече Р32 за под 10 000 и го обръщат за без пари а ти се тупаш с някав кенеф 1.6,че бил много скъп в Дойч. mhihi Пич ти живееш с има няма 10тина години назад....осъзнай се.
Разбира се и при такъв за 10000 може да има измама, само че при този от 2000лв тя в 100% гарантирана в огромни размери!

Да а при този от 10 000 предишния собственик е сменил всичко по тоя кола направил я като нова и решил да я продава. Те хората са по-прости от нас...ние сме най големите хитреци.

Какво се хвана за моя "курник" не разбирам. Аз за колко съм го купил и за колко ще го продам си е моя работа - знам само, че няма да си ти дето ще го купиш, защото не ти достигат доста неща да го оцениш. ;)

Кво не ми достига бе заблуден? :twisted: Двете коли ако ги сложим една до друга знеш ли че хората няма да забележат твоята? :063:
Какво има толкова тая кола дето само ти си го знаеш?Аз така като гледам си е една най-обикновена 4ка от тия дето са по 4 5.
Това, което хора като теб не разбират е, че една кола е много повече от брой коне и размер джанти и не само това определя цената

Тай де твойта кво има? :063:
:idea: Това, че за теб и други това са единствените важни параметри и това прави един "курник" - кола в "перфектно състояние" е изцяло твой проблем "схващаш ли ми тънката мисъл".

Ако съм искал да карам тараляшник със 180 коня на 400 000км и китайски спойлерчета - щях да го направя :lol: И пак щяха да ми останат пари за още един такъв mhihi
Просто разбери, че не всички са "хитри" като теб ;)

Моята кола не струва 3500 или 4000. 8) Но за разлика от теб си имам реална представа колко струва :!:

Все още има "глупави" като мен, които предпочитат да купят автомобиил с реална и сигурна предистория на малко км, без инциденти и с непротрит и осмърдян интериор. А конете и джантите са на заден план - даже обратното - за някои "глупаци" здравето и комфорта са много по-важни от пубертетските ценности :idea:
И именно такъв автомобил струва, каквото струва, дори и за теб да е скъпо и "курник" щото гроздето е горчиво.
Това е положението.

Глупав е меко казано.Ти си по скоро ограничен!Коя ти е ралната и сигурна предистория?Тази с която са те излагали? :Mr Green Fun Кое няма инциденти тоя кенеф дето като го дернали с ключ по вратата и се подал кита ли? mhihi
Гроздето е КИЕСЕЛО пич не ГОРЧИВО! :wink: А твоето е просто изгнило...

Но пак казвам - благодарение на хора като теб се държи един огромен сектор индустрия в БГ:
-Автоджамбази
-Горубляне
-Автосервизи
-Вносители на евтини китайски авточасти и тунинг
и т.н. тъй че и вие сте "полезни" плевели в икономическия кръговрат ;)

Това няма да го коментирам щото....и аз нз.Много си т*п. mhihi

Последна промяна от brabus на Нед 01 апр 2012 16:08, променено общо 1 път.
Причина: Строга забележка преди официално предупреждение за тона!

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 01 апр 2012 16:06

В България цената не е гаранция за качество и колкото по бързо го разберете толкова по малко ще страдате :deal

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Нед 01 апр 2012 16:18

KirilGeorgiev написа:В България цената не е гаранция за качество и колкото по бързо го разберете толкова по малко ще страдате :deal

O това така или иначе :) Тук спор няма :)
Спорът е само, че качеството дори и в България има цена!! Това са 2 различни неща, които не се взаимноизключват :)

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 01 апр 2012 16:26

KirilGeorgiev написа:Баш това я определя мен ако питаш Ако нещо не се търси няма как цената му да е висока

И според мен цената на 14 г.кола да е над 5 ,че даже и над 6000 лв е съвсем нереална.Че ти като я покараш някоя друга година тя вече гони 20 г.За какво говорим!?Имал съм такъв случай да продавам хубав автомобил ама на доста години .Докато обясня за какво става дума само като чуят годината и ми затварят телефона.Далеч съм от мисълта ,че годината е гаранция за добър автомобил ,но все пак е критерий.

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Нед 01 апр 2012 16:56

Няма такова нещо.Ние не сме никакви вауве фенове.Щото нашите коли не са в уникално състояние на по 50к км и не са карани от на някой си баба му....
Ние тука сме единствените балъци дето си купуват 4ки по 5 6 7 лв и после правим ремонти.
С две думи не сме "тЕрикати" защото не сме поредните излъгани шматароци.
За капак получаваме "остри забележки" за това,че изразяваме различно мнение.

Ай рахат бъдете.... 8)

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”