Ludiq написа:...
Не ми е много ясно защо обръщаш нещата на лични, когато не са!
Ккаво се опитваш да ме убедиш - че вероятността един автомобил да е скапан и с нереални/фалшиви показания/данни е една и съща и когато ти го продават за 1000 лв и когато го продават за реалната му (спрямо пазара от който е купен, щото те не ги произвеждат на Горубляне!) цена? Едно и също е и като го купиш за 2000лв (от които търговеца прави дори печалба!!) от Горубляне, и когато вземеш автомобил със същите параметри от Германия или Италия (ИЗВОРА!) ама за 10 000? Или викаш те ги купуват за толкова, ама като ги вкарат в БГ ги продават за 2000 щото пазара го определяш ти както ти допада?
Разбира се и при такъв за 10000 може да има измама, само че при този от 2000лв тя в 100% гарантирана в огромни размери!
Какво се хвана за моя "курник" не разбирам. Аз за колко съм го купил и за колко ще го продам си е моя работа - знам само, че няма да си ти дето ще го купиш, защото не ти достигат доста неща да го оцениш.

Това, което хора като теб не разбират е, че една кола е много повече от брой коне и размер джанти и не само това определя цената

Ако съм искал да карам тараляшник със 180 коня на 400 000км и китайски спойлерчета - щях да го направя

Просто разбери, че не всички са "хитри" като теб

Все още има "глупави" като мен, които предпочитат да купят автомобиил с реална и сигурна предистория на малко км, без инциденти и с непротрит и осмърдян интериор. А конете и джантите са на заден план - даже обратното - за някои "глупаци" здравето и комфорта са много по-важни от пубертетските ценности

И именно такъв автомобил струва, каквото струва, дори и за теб да е скъпо и "курник" щото гроздето е горчиво.
Това е положението.
Но пак казвам - благодарение на хора като теб се държи един огромен сектор индустрия в БГ:
-Автоджамбази
-Горубляне
-Автосервизи
-Вносители на евтини китайски авточасти и тунинг
и т.н. тъй че и вие сте "полезни" плевели в икономическия кръговрат