избор на кола до макс 4000лв
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: избор на кола до макс 4000лв
http://www.cars.bg/u602438 това е едната и тази съм харесал http://www.cars.bg/u665200 мисля че и двете са с един и същ двигател
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
lucata написа:а не аз се позамислих и се отказах търся сега из бургас нещо днес ще ходя да гледам една астра Г 1.7дти исузо 2002 някакви впечатления от този двигател
Опел и дизел в комбинация никога не са ми звучали добре,карал съм един DTL /немския мотор/ на Астра F като за 68кс вървеше добре ама хвърли турбината,сложих една втора злоупотреба и го засилих нанякъде,за Исузу мотора всички мнения са еднакви-много добър докато не се счупи нещо и после става лошо,така че помисли добре преди да броиш парите

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
http://www.cars.bg/u766483
http://www.cars.bg/u750948
Примерно - това са много по-добри коли от всички изброени да сега... Успех
http://www.cars.bg/u750948
Примерно - това са много по-добри коли от всички изброени да сега... Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
този единия със сивата астра се оказа доста несериозен разбрахме се за днес да я видя и му звъннах към 12 и ми вика звънни ми към 2 да ти кажа със сигурност званях му сигурно 30 пъти не дига и се отказах да ходя да гледам и другата астра защото съм на 20 километра от бургас само на отиване и не става секи ден да ходя се пак това са разходи и се ядосах.А сега звънях на един с едно пежо 306 1999г 2.0хди 90 коня някакви впечатления от този модел пежо? Нито за двигатела знам нещо нито за модела конкретно помагаите колеги,незнам аз ли съм карък или нещо друго но хич не ми върви все едни блъскани боядисвани незнам страшни джамбази

-
- Автомобил: Seat Toledo 2000
- Двигател: AEH1.6 101hp
Познавам един майстор, който прави диагностика, 2 пъти му ползвах услугите, свестен човек. Той е луд фен на волво, първо си е купил едно мисля че модела е V70(140 коня май беше), абе тия комбитата с големия багажник. Поддържал го е в перфектно състояние, всичко което е можело да се смени го сменил. После му изпаднало новия модел и нали си е луд, взел новия модел и сега се чуди какво да прави стария. Каза, че го продава за 3000лв, но може да се разберете и за по-малко. Кола дето се качваш палиш и караш без да се занимаваш с нишо, даже май и гражданска има. Ако си заинтересуван, пиши да ти дам координатите му. Ако имах някой излишен лев щях аз да я взема, ама 
ДО колкото разбрах са сменени всички ремъци, филтри, свещи и въобще каквото се сетиш, и то е слагал качествени части, луд фен

ДО колкото разбрах са сменени всички ремъци, филтри, свещи и въобще каквото се сетиш, и то е слагал качествени части, луд фен

Последна промяна от dedicha на Вто 14 авг 2012 17:53, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
за волво не съм съгласен знам че са супер здрави но на мен лично не ме кефят пък и съм чувал че подръжката е
спрял съм се на дизел но незнам вече ми е омръзнало от джамбазки номера секи 2-ри гледа да те пр..бе

-
По принцип и аз не съм голям фен на волво, ама като знам че е добре поддържана и че няма нишо за правене по нея, много ме изкушава. Е, разхода сигурно е към 12 градско, но пък 140 кончета не е малко а и знаеш че няма да те остави на пътя. Оххх, как искам кола с голям багажник, писна ми да тъпча в това малко багажниче на полото 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dedicha написа:Е, разхода сигурно е към 12 градско, но пък 140 кончета не е малко а и знаеш че няма да те остави на пътя
От Г2 на газ ако се качи на тоя параход той и да не го остави на пътя собственика ще го остави пред някоя бензиностанция със ключовете на таблото та да отмъсти на тия дето ще го откраднат като идат да го зареждат

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
За Реното ...хмммм моето мнение ,че това не е кола ... Преди няколко дни ходих да дърпам комшията,че беше закъсал нещо грешки в компютъра ,взеха му около 500 лева за ремонти и след 2 дни пак ходих да го прибирам :Д Не си струва ядовете .. А4 го забрави като вариант ... Супер скъпата кола е,за подръжка,Б4 (пак на аудито) вече е стара и ако искаш да я караш още време трябва да заробваш яко пари за оригинални части ... Мк3 няма какво да кажа,Бетон е,ако си вземеш и дизелак да кажем 1,9 ТД или 1,9ТДИ 90 коня ще бъдеш много доволен ...Подръжката му е като на сеата ми (супер евтино е всичко).
ПП: Помисли и за Венто,на мен повече ми харесва визията му от на 3-ката
Успех 
ПП: Помисли и за Венто,на мен повече ми харесва визията му от на 3-ката

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Ми да, ама Ауди Б4 не е по-старо от Голф 3/Толедо 1.
Не е и по-скъпо за поддръжка, при равни други условия.
Ама и не гние като тях.
Да не говорим, че дизела е същия мотор.
Много по-Автомобил е Ауди Б4 от Голф 3/Толедо 1, въпреки миниатюрния си багажник в сравнение с Толедото.
По отношение на Опела - нека автора пусне една търсачка, вече сме го дъвкали няколко пъти.
Не е и по-скъпо за поддръжка, при равни други условия.
Ама и не гние като тях.
Да не говорим, че дизела е същия мотор.
Много по-Автомобил е Ауди Б4 от Голф 3/Толедо 1, въпреки миниатюрния си багажник в сравнение с Толедото.
По отношение на Опела - нека автора пусне една търсачка, вече сме го дъвкали няколко пъти.
-
Аз имам и толедо 2000ната, багажника е голям, но е доста глупав, щото отвора е тесничък. Вътре купето е щирочко настрани, но отзад за краката е малко притеснено, нещо малко недомислена кола е, иначе е много красива. Ако трябва да бъда честен, Полото 96 година ми е по-удобно отвътре.