Семеен автомобил комби след 2000 г. до 7000лв?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Re: Семеен автомобил комби?

Мнениеот samo_pechka » Пет 07 сеп 2012 20:48

yoyof1 написа:Предпочитам комби, не по-стар от 2000г. до 7000лв. Какво бихте ми предложили?
Не скъпа поддръжка - примерно VW vs, Audi, Skoda, BMW, Honda.
Бензин! Задължително ще се монтира газ! :wink:

:ihaaaaa

yoyof1 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11343157973279887&f1=details

Това ме устройва напълно! Мнения?

Изпотрепахме се да предлагаме бензинки :lol: ,а след това на 180* завой :D сега сме на вълна –дизел . По темата– колата на снимките не изглежда зле ,необходимо е да се огледа отблизо . Хареса ми ,че е фоур моушън . Екстрите малко facepalm "ел.усилвател на волана" и "халогенни фарове" ,едното го няма , а другото – ако са за мъгла– ги няма (то другите–коя кола ги няма или откога са екстра facepalm ). Без оглед в ясен ден и без тест ...не може да кажем мн. Кола,жена и прасе ..си е малко на късмет работата :mrgreen:

restless
Автомобил:
Двигател:

Re: Семеен автомобил комби?

Мнениеот restless » Съб 08 сеп 2012 7:58

hooligan_sk написа:
restless написа:сивик - аеродек влиза в категорията, но "най-новите" са 2001-ва реколта
Като поддръжка не е скъп, кой знае какви екстри освен климатик и 8000rpm редлайн няма :)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

В момента в който ти препоръчаш нещо различно от хонда, а Крис11 нещо различно от шаран, независимо че темата може да е за закупуване на пералня... аз ще организирам някакво напиване :drinking:
Човека беше споменал че гледа, за Хонда в първия си пост, а никой не беше писал - препоръка ли е да се напишат 2 изречения в отговор? Какво да пиша за Шаран или Субару като не отбирам грам :)

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”