CrafterX11 написа: ... щом е боклук ти каква кола караш ?
Без да знам какво ти си карал, ще ти отговоря с висока степен на вероятност, че съм карал повече VW от теб

Ще кажа и защо тази кола (5.5) е за фен на марката, който иска да се занимава с разни косури, а не просто да кара и да не пипа. Но тук трябва да уточним, че говоря за хора, които обичат всичко да им е наред с колата, до всяка малка подробност. А не калъфи, които ми казват, че 5.5 е екстра ама не им работят половината неща по колата

- окачване - перфектно измислено и т.н. НО се сменя цялото!!! Винаги и само цялото!!! Няма да обяснявам защо. Писано е доста (за който може да чете). Ако някой има да каже нещо, нека е сигурен, че не е сменял само 'хлопащи' елементи. Иначе няма смисъл.
- проблемна електроника на всички врати, брави, комфорт модули и т.н. Лесно се става двуврато купе без багажник (за справка В1

- проблемен интериор с прочутото покритие по брави, средни конзоли и т.н.
- проблемни фарове - за фабричния ксенон говоря основно, но и от обикновените фарове има куп оплаквания за намалено осветяване. Не съм виждал фабричен ксенон да не са му развалени датчиците за нивелиране! Всички светят на 50% (заради тъпия рефлектор). Скапва се цялата механика във фара, а той както знаем струва мама, тате и домашния любимец.
- проблем с ABS модула заради наводняване от каналите
...и още куп дреболии, които могат да изкарат от кожата човек, който иска да кара!
Това са наистина само част от детските болести, за които е писано най-много. Но са достатъчно да ти скапят кефа от иначе хубавата кола.
Аз съм стигнал до извода, че предпочитам основен ремонт да правя на двигател, отколкото хиляди дреболии, които ми късат нервите.
Следващия ми VW ще е на не повече от 3-4-5г и караш 2-3г. и т'ва е максимума. Даже супер максимума.
Просто автомобилостроенето се променя и няма голф2, пасат3 и т.н.