Колега, ще дадеш 6 000 лв. за онзи Пасат горе от снимката? По-точно 5800 лв. Извинявай, ама ако не си луд фен, ето какво можеш да вземеш за 5800 лв. > http://www.cars.bg/c1332190
С екстри, които никога няма да ги видиш в Пасат от тези години, да не говорим за двигател Common Rail, 163 к.с. и 350 Нм. 5 степ., автомат с типтроник и т.н. Препоръчвам ти подобна кола, не защото съм чул или чел нещо за нея, а защото я търкалям вече 7 г. и смятам мога да дам мнение. Колкото до обема на багажника, мисля ще можеш да пъхнеш не само количката.
Конкретни обяви за Голф 4, автоматик, комби
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Re: Конкретни обяви за Голф 4, автоматик, комби
БМВ не искам. Вече поддържах кола с части на БМВ и повече не искам и да чуя за такава кола. Освен това не искам да е със задно.
Засега съм се спрял на една кола, но не е VW. До 2-3 седмици ще стане ясно дали ще я вземам или не. Ако не я взема тогава ще му мисля.
Благодаря на всички за отговорите и съветите!
Засега съм се спрял на една кола, но не е VW. До 2-3 седмици ще стане ясно дали ще я вземам или не. Ако не я взема тогава ще му мисля.
Благодаря на всички за отговорите и съветите!

- Puksli
- Автомобил: Golf Variant
- Двигател: 1998 SDI
http://www.cars.bg/c1348079 Днес докато си ровех излезна това. Може да я прегледаш ако е на тези километри според TUV, мисля че е добър вариант. 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Puksli написа:http://www.cars.bg/c1348079 Днес докато си ровех излезна това. Може да я прегледаш ако е на тези километри според TUV, мисля че е добър вариант.
И кое му е доброто?
Кола на 16г,без климатик.Човека я търси за жена си и детето.
И колко ще му отбие?200лв.
- beck's
- Двигател:
Аз кола без климатик няма да взема. Сега изчаквам за една форумна кола от друг форум, която има история и ако не стане с нея ще се оглеждам пак.
Вчера се обаждах за Бората в Шумен. Човекът много ми я похвали, била напълно обслужена, защото щял да я оставя за жена си, но не ми каза причината, поради която не го е направил. Колата се продава от доста време и мен лично ме притеснява. Много нямам вяра на никой джамбазин.
Вчера се обаждах за Бората в Шумен. Човекът много ми я похвали, била напълно обслужена, защото щял да я оставя за жена си, но не ми каза причината, поради която не го е направил. Колата се продава от доста време и мен лично ме притеснява. Много нямам вяра на никой джамбазин.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Те всички са им лични, или на шефа. И мойта беше не шефа му, ходил с нея до Германия за коли, ама му идвала малка вече. Ако знаеш каза с немската нафта как върви :) Само дето не знаеше колко коня е. Не ги слушай, те си имат репертоар. Вземеш ли кола, обслужи я от до, с уж сменените консумативи само се опитват да ти вдигнат цената.
Даже би следвало да не търсиш обслужена кола, нещо, което трудно се доказва по принцип. Хем можеш да я вземеш на по-ниска цена, хем да си смениш всичко сам и да знаеш какво си правил.
- beck's
- Двигател:
Прави сте. Аз изобщо не им вярвам. Вярвам само на познат колега от форума, който си продава колата. И пак си имам едно на ум. Аз сега продавам кола, която е напълно обслужена и стегната, но никой не го интересува това и смята, че ще трябва да си сменя консумативите наново. Такава ни е държавата и такива сме хората - недоверчиви.
- beck's
- Двигател:
В събота ще ходя да вземам колата, която харесах за жена ми - Rover 400 1,6 бензин, с двигател на Хонда и автоматична скоростна кутия на Хонда ( японското си е японско! ). От човек, който се е грижил добре за колата и я е поддържал добре.
Искам да благодаря на всички, които ме изтърпяха и ми дадоха съвет или насока.
Темата може да се заключи или да послужи на друг човек, който се е чудел като мен.
Искам да благодаря на всички, които ме изтърпяха и ми дадоха съвет или насока.
Темата може да се заключи или да послужи на друг човек, който се е чудел като мен.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Значи съжелявам, че спамя ама Ровър 400 толкова много се отклонява от всичко което търсеше, че не знам. Най-малкото от практична гледна точка ще е зорлем да се тика детска количка, вече според зависи количката, което беше 1 от изискванията.
За мене японско комби несъмнено е Subaru Legacy 2.5 боксер мотора 156 коня - автомат, 4х4 с кожа и всички глезотий, и силно пожелателно е газ, защото разхода на гориво си е главозамайващ, но си е кола като кола
Сори за спама, улекна ми
За мене японско комби несъмнено е Subaru Legacy 2.5 боксер мотора 156 коня - автомат, 4х4 с кожа и всички глезотий, и силно пожелателно е газ, защото разхода на гориво си е главозамайващ, но си е кола като кола

Сори за спама, улекна ми

- beck's
- Двигател:
Много се радвам, че ти е улекнало
Аз и сега имам един Ровър 45. Дължинта му е колкото на Голф комби само, че не е комби, а хечбек. Пробвах на моя и се събира детска количка, което беше основното. Другото е, че търся нисък разход, защото жена ми е твърдо против газ-та. Казаха ми, че автомата на Хонда е много читав и това също повлия. Основното е, че се взема от човек от форума, който си е поддържал много добре колата и е без никакви забележки - поне знам каква кола вземам, а не да я дам на жена ми да ми се обажда през ден я ела да си видиш колата.
Уважавам мнението ти, но аз стигнах до този извод бързо и реших да го взема - след малко отивам да го вземам.

Аз и сега имам един Ровър 45. Дължинта му е колкото на Голф комби само, че не е комби, а хечбек. Пробвах на моя и се събира детска количка, което беше основното. Другото е, че търся нисък разход, защото жена ми е твърдо против газ-та. Казаха ми, че автомата на Хонда е много читав и това също повлия. Основното е, че се взема от човек от форума, който си е поддържал много добре колата и е без никакви забележки - поне знам каква кола вземам, а не да я дам на жена ми да ми се обажда през ден я ела да си видиш колата.
Уважавам мнението ти, но аз стигнах до този извод бързо и реших да го взема - след малко отивам да го вземам.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Взел си правилно решение,щом имаш достатъчно информация за автомобила и неговата поддръжка.
- beck's
- Двигател:
Ето това е въпросното Ровърче. Напълно обслужен от а до я - абсолютно всичко. С чисто нови летни и зимни гуми на джанти. Ново окачване, нова рейка, профилактика на двигателя, стабилизираща щанга и дискове и накладки. Няма нищо за правене - само трябва да си я регистрирам другата седмица и да кара жена ми. Отзад е достатъчно широко само за една детска количка, а за семейна ще ползваме моята Шкода Рапид. Много добре се държа вчера докато си я докарвах от София. Най-важното е, че жена ми много я хареса, защото цвета е бял с перлен блясък и като я осветява слънцето розовее.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Опитът ме е научил, че е по-изгодно да научиш съпругата на ръчни скорости, отколкото да купиш автоматик на старо.
Пожелавам ти безаварийна експлоатация.
Пожелавам ти безаварийна експлоатация.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”