Покупка на Туарег 3.0 TDI 2011 г. - мнения за обява.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Покупка на Туарег 3.0 TDI 2011 г. - мнения за обява.

Мнениеот stefan4o » Съб 25 юни 2016 5:30

Дано да не й плащаш ти масрафите... :mhihi Ако ще си ти - понякога децата трябва да бъдат ограничавани в някои безсмислени техни начинания и мераци, особено, ако са за чужда (на родителя) сметка. Не приемай мнението ми, като опит да ти давам наклон, щото видимо си по-голям от мен, съдейки по възрастта на сина ти. :th_up Джиповете от сорта на този, който синът ти иска за мен лично са винаги били средство по-скоро за показност през обществото, отколкото за някаква практичност.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Съб 25 юни 2016 11:03

stefan4o написа: Джиповете от сорта на този, който синът ти иска за мен лично са винаги били средство по-скоро за показност през обществото, отколкото за някаква практичност.

:th_up
Особено в България, особено на старо, като нито му занеш километрите, нито реалното състояние и може да те вкара в разходи, от които да ти настръхне косъма.
А струва колкото една новичка кола от по-нисък клас, която няма да я мислиш много дълго време за нищо.
Ама пуст мерак да сме гъзари. :mhihi

Потребителски аватар
wmalevski
Автомобил: Golf Mk5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот wmalevski » Пон 27 юни 2016 16:03

Баси колко хейт се отнася в тоя форум, ако някой реши да си купи нещо по-различно ..

И всички са супер запознати с ремонтите на джипа и знаят в детайли кое колко струва.. Колко пък да е по-скъпо? Човека ще даде 40к за джип, сигурно може да си позволи гуми по 500 лв бройката, другото си е все едно кара А6-ца, същия мотор и тн. Успех и дано е безпроблемен! :beer

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 27 юни 2016 16:53

Aз лично като съвет бих дал много внимателно да се провери VIN номера преди покупката и да се сферят всички номера (тоя на джама, на мотора, на рамата и тн), защото са доста крадени коли и на канала в КАТ може да има крайно неприятни и скъпо струващи изненади.

Потребителски аватар
ssssl
Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
Двигател: CJXC

Мнениеот ssssl » Пон 27 юни 2016 17:04

Не виждам хейт.... Мнението ми за паркетниците напълно съвпада с това на колегите, писали по-горе. Айде едно ТигАнче - разбирам, ама 2100кг градско или магистрално возило - не.
Големият ми син е на 28 г.(да ми е жив и здрав!), има глава на раменете, парите са си негови и не пропускам да му припомня поговорката, че е по-добре да го науча как се лови риба, отколкото да го нахраня с риба :mhihi .
За избора на вид, марка и модел мпс не ме слуша, но по отношение на техническата част е обратното - попива. Няма как да не му помагам, затова и пуснах темата и не бих имал нищо против, ако се изроди в нещо от рода на "За против тежките Жипки". :th_up

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 27 юни 2016 17:25

Радвам се, че не приемаш мнението ми като хейт, заяждане, завист или както искаш го наречи :th_up То кефът цена няма, и това е вярно, така че щом толкоз иска да си чеше крастата - само с пари се чеше :mhihi Между другото удоволствието от необмислените и импулсивни покупки е в пъти по-голямо от това, да ги премислиш нещата и да си правиш сметки (понеже човек, колкото повече се чуди, толкоз повече му минава меракът). Пожелавам успех с покупката, гледайте и проверявайте внимателно да не ви пробутат някой манаф :beer

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 28 юни 2016 8:21

Щом си има парици човекът да даде 40 000 за колата (аз лично при таква покупка бих имал и още минимум 10 000 за обслужване, регистрация и непредвидени разходи) и е на 28 години - няма лошо. :th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”