Всички други изброени хечбеци, в този ценови диапазон са по-добър избор от Г5.
eng написа:Другия вариант, който е много евтин и сравнително здрав е Мазда 323 от последните BJ мисля се води. Дори имат 1,5 бензин а аз имах преди години предния модел BA и бях много доволен, ама ръждата ги гони много.
P.S. Мисля, че това се вписва перфектно в изискванията ми ( с изключение на Голфа разбира се ) https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=744ly5 , тия не ги бях заглеждал а са опция според мен. Няма каско, нисък данък и става на газ. Абстрахирам се от дизайна и позицията на скоростния лост. Мисля, че и поддръжката ще бъде поносима.
xpl0d` написа:Какво ще им стане на късите разстояние на дизелите? Те нали затова са направени, да бъдат карани във всякакви условия. И предпочиташ от тия отвратително грозните Сивици пред Фокус и Астра?
Karaboev написа:Колега трябва да знаеш че Хонда хич ама хич не и понася Газ едвам изкарват 150к км и се почват страхотни драми ще снимам(клапани легла и водачи цепят и глави) някоя като дойде и цвета на косата на собственика. Един съвет от мен ако искаш кола на газ търси нещо около 2002 -05 или по старо. Новите са с ОБД и или с директно впръскване постоянно правят проблеми с ламбди сондите и разхода както е добре изведнъж отива30/100 без причина.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта