Дилема между ФВ,БМВ, и Ауди
Re: Дилема между ФВ,БМВ, и Ауди
Да , нещо такова ама дизел . Аз ги гледам в чужбина как вървят като цени . Всеки ден гледам всичките изброени от мен марки . Тук в БГ цените са по-евтини отколкото в Европа ама .... май с това хитруване да въртят километрите си го натаковаха . Мен не ме бърка да ида до Германия,Белгия или където и да е да си купя кола от първия собственик , по-скъпо ,но по-добре отколкото въртяните километри тука и китосваните коли . Въпрос на време е да намеря нещо прилично . Даже и на 400 000км бих си купил кола ,но да знам ,че е на толко ,а ако в БГ видя на 400 000км кола значи ще е поне на 800 000 .
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Специално за ценовия клас който гледаш, повечето си имат читава сервизна история и пробег, но се внасят ударени.
Пресен случай от вчера.
UK:

BG:

Пресен случай от вчера.
UK:

BG:

Е да така е ! Точно това имам в предвид . Или един в ОЛХ пуснал една Е класа и пише ,че е на 180 000км ,а тя е цвят такси . В Германия ги нема под 450 000 км такива https://www.olx.bg/ad/mercedes-e220-blu ... 5eb4ed8267
Май се спрях на Суперб комби . Доста грозна кола ,но отвътре е доста добра . Остава само да си намеря с желания двигател ,че 170 коня е рядко срещан . Повечето са 140 коня . Какво мислите за DSG ? Имате ли някакви впечатления ?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: RE: Re: Дилема между ФВ,БМВ, и Ауди
DSG на тази генерация сюпърб дизел е 6 степенен и по-малко проблемен от 7 степенния. Комбито е много по-красиво от седана - лично мнение. Ако е произведена за Германия / Швейцария има версия Прага, която е с доста прилично оборудване и дизелът е 170 к.с.bmwww написа:Май се спрях на Суперб комби . Доста грозна кола ,но отвътре е доста добра . Остава само да си намеря с желания двигател ,че 170 коня е рядко срещан . Повечето са 140 коня . Какво мислите за DSG ? Имате ли някакви впечатления ?
Оглеждам се ама на колко хора писах днес и се оказва,че не знаят немски . Въпрос на време е . Тия аудита и фаетони държат неприлично висока цена за пробега и разхода на гориво който предлагат ,но пък са най красиви . Мерцедесите и те само таксиметрови на по 450 000 - 700 000 км за по 9 бона .
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
такъв суперб комби 170 коня автомат читав с със сервизна история трудно ще намериш под 25 ,че даже и 30 хил има ли такъв бюджет за покупка ? пасат също
https://www.mobile.bg/11530007973307632
https://www.mobile.bg/11532109203574138
https://www.mobile.bg/11530007973307632
https://www.mobile.bg/11532109203574138
Не ги гледам в БГ сайтовете . Гледам да са от 1 собственик не дилър на макс 240 000км . Бюджета е 8000 евро ама макс . Това само за колата ,а не за регистрации ,обслужване и т.н.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
разгледай волво техните дизели (5цилиндровите) не са лоши автоматците са японски вървят много добре икономични са и са здрави като цяло
Сетих се и за Ситроен Ц5 комби след 2008 . Ще ги видя все пак и Волвото ! Абе уж не съм роб на марките ама си стремя към ВАГ !
Аз приклучих с темата . Харесах си кола . Ситроен Ц5 комби 2.7 би турбо хди 204 коня . Ако не епродадена отивам да я взимам направо .
Аз приклучих с темата . Харесах си кола . Ситроен Ц5 комби 2.7 би турбо хди 204 коня . Ако не епродадена отивам да я взимам направо .
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Ситроена или 3.0 дизел, или 2.2 дизел, 2.7 го забрави.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
2.7 на Ситроен ужас!!! Много на далече от него!
Мога да говоря /пиша / с часове за това недоразумение, и то от първо лице.
Мога да говоря /пиша / с часове за това недоразумение, и то от първо лице.
- Karaboev
- Автомобил: Mercedes s350L Diplomatic
- Двигател: M272
Ц5цата и аз я харесвам, нямам наблюдение над 3.0. В нашия сервиз е влизал само 2.2 мога да кажа че е чудесен мотор невероятно динамичен става дума за поколението след 2010 но предполагам че и 3.0 ще е стрела. Преди време сме обсъждали Ситроен като цяло с колегите но лоша дума неможе да се каза за мотора има някой забележки относно електрониката но всичко се чупи всичко се поправя както обичам да казвам. Иначе аз за 8к € няма да се замисля и избора ми ще е w221 s320, вярно няма динамика но там удоволствието от шофирането е 10000% гарантирано няма А8 няма Alroad веднъж качиш ли се в този 5 метров кораб
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Казах аз че темата е лаладжийска,ама не вярвате. От дилемата с три-четири немски марки ,и обсъждане на коли като А8 и Файтон,се мина през "твърдо Супърб" и накрая се стигна до C5 ! Не казвам ,че колата е лоша,а че някой хора си мечтаят на глас и накрая се простират според чергата си /а тя малко скъсанка/