П.С. Моят Пасат е 4motion, а ако на твоя приятел не е, може и да може да го свали под 8.
zdravkop64 написа:Едва ли водещата мисъл на човек, който си взима шестцилиндров двигател, е за газифициране. Поне аз моя не го взех, за да му слагам газ. Да, разходът не е малък, но пък удоволствието от шофирането е уникално.
SvetoslavKertin написа:Благодаря за отговорите, разход не ме притеснява, не карам много, може би около 10 - 12к на година, освен това имаме в с-вото малка бензинова кола на газ, която се кара градско, Пасатът го искам за извънградско основно. Наясно съм с веригите, чудех се дали имат някакви други скъпи болежки, понеже не намирам много инфо. Как ви се вижда тази кола, дали пък не е на някой от форума?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 7549943530
Благодаря!
има ремап на 265 коня и друга генерация на стойност 2к евро слагана в Швейцария. Може от ремапа да иде икономията.zdravkop64 написа:Не знам какво означава спокойно каране при условие, че съм пробвал различни начини на шофиране- и с автопилот, и без, и само до 120- 130, но повече от 8.8 не можах да сваля, така че силно се съмнявам да е под 8 на твоя приятел. Отделен е въпросът, че да го галиш този двигател и да го милваш с крака си по педала на газта- не, благодаря. Тези двигатели не са предназначени за такова каране.
П.С. Моят Пасат е 4motion, а ако на твоя приятел не е, може и да може да го свали под 8.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта