Харчи малко отгоре, но ще пестиш от контрацептиви

Тоя специално с газ и регистрация, ти пести едни пари, които ще покрият разликата в разхода за няколко години. Нямам нищо общо с продавача, само примерно.
Бай Иван написа:15 годишен шаран за 8900![]()
Аз моя го продадох за 6500, че беше и с една година по-млад.
etto написа:Аз не разбирам от коли, не съм навътре в нещата и поисках съвети от различни приятели. Всеки ми казва различно, един казва мани ги тойотите, друг казва мани ги тураните, трети мани ги маздите...и накрая да си взема някой летящ килим :D Доверих се на мой приятел, който се занимава с автомобили от малък, разпитал е и различни сервизи за най-надеждното. Четох доста за Турана от този форум, и всеки двигател си има своите особености. Това, което искам аз е бензин, който да става на газ, за турана единствено е 1.6/102, за който пък казват, че бил доста слаб и чуплив. С две думи до тук с турана. Тойотата не е съвършенна кола, но я препоръчват като по-надежден двигател, а това с маслото е преди фейслифта, след фейслифта уж го оправят. Далеч не е красива, даже си е грозничка, но нито съм рейсър, нито на конкурс за красота отивам. Имам два тодлъра в нас, трябва ми здраве, икономия и удобство за семейство на приемлива цена.
Сега понеже не излизат никакви тойоти версо на пазара, нито киа карънс, то ще прегледаме и мазда 5ца тази събота(според мазда форума ръждата е до 2007, после я оправят, а за проблема с маслото ще се гледа на сервиз и диагностика задълже)
Пак подчертавам, бе разбирам, всичко това написах според това, което съм чел тук, в мазда форума и в тойота форума + доверени познати.
etto написа:според мазда форума ръждата е до 2007, после я оправят
BeNjI14 написа:Опел зафира Б или Пасат Б6 комби също стават и са ти в бюджета самата поддръжка на японските коли е по скъпа.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта