не ти препоръчвам бензинов дори по безпроблемния петцилиндров (стария мотор) има оплаквания,че харчи масло
другите са или новия Волво мотор 42 или форд екобуст те са още по калпави
Волво V40 или Фиат 500Х след 2015-та, търси се инфо
Re: Волво V40 или Фиат 500Х след 2015-та, търси се инфо
TDI fen, благодаря за съветите! Мислех си за бензин, понеже колата ще се кара доста градско на къси разстояния. Имаш ли представа след коя година на новите дизели им оправят проблемите. Или направо двигател с кой код да търся. Кола със стария дизел сякаш не ми се взема, защото ще е на 10+ години, въпреки че не изключвам изцяло и такъв вариант.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
1.6 120 слаб ли ти е ? доколкото знам на 2.0 от 2017 г правят промяна в бутала и сегментите би трябвало да са от безпроблемените
В тая кола едва ли ще е слаб 1.6. Гледах обаче, че с него има основно обяви на бели автомобили от Италия, което ми навява мисълта за служебни. Иначе бих предпочел по-голям мотор при равни други условия. Тоест 2.0 да речем 2018 и нагоре би трябвало да няма проблеми.

Харесала съм този автомоил и доста чета по темата
Има ли някой, който има или е имал тази кола, искам cross 4x4, но моят мъж ми казва, че бил много мощен за мен

Кой двигател е по читав и скъпа ли е подръжката, гори ли много
Гледахи други коли, но просто не ми харесват. Пък да давам пари и след това, като се качвам на колата и да си казвам, еми не ме кефи..
Нали все пак шофирането е удоволствие
Благодаря, че ме прочетохте!
МНОГО МИ ХАРЕСА един коментар ''сапунисва" и мен ме сапунисват да взема бричката и здрава тойотка , ама не искам

- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
lisi4ka написа::exclaim Изчетох докрай темата, но се разочаровах, че не сте купулу 500 X
Харесала съм този автомоил и доста чета по темата
Фиат 500Х наистина е добра машинка, но не всички моторизации са препоръчителни! Ако се държи на 4х4, нека е 2.4 бензин с автомат. От дизеловите 1.6 мултиджет е варианта, но е само на предно. Да се избягва 2.0 мултиджет поради редица проблеми с него (течове от колектор, проблем с уплътнението на привода на маслената помпа, което може да доведе до блокиране на вала, вихрови клапи и пр., които не са характерни за 1.6 (хем няма да е много мощен за жена

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”