Избор на евтин автомобил
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на евтин автомобил
На Голф 4 резервната гума е 15 цола. А за климатика, или съм го пропуснал, или обявата е променяна. Но както и да е. Но до лятото, ще изберем на момчето кола, няма страшно 

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
ама си има всичко http://www.cars.bg/c879019?ref=203
Изглежда добре, поне на снимките, но не се знае, как е в техническо отношение! И пак със спортно окачване, може би, затова е с по-ниска цена. Но пък, не мисля, че е подходяща за случая, заради поддръжката, и евентуалните първоначални ремонти, твърде скъпо сядат.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Какво си имала... всичко ли? А къде и е климатика? За тоя кош не повече от 2500. Имала си всичко... дрън дрън.Като не виждате не пишете да се излагате.Или за някой "всичко" означава едни джанти.Пък и тея песни чудесни за заводско спортно окачване.... мани мани.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Ти караш ли ми се или така ми се струва? Що не предложиш ти нещо, ами само се обаждаш ? Дай да видим твоето предложение?! Или чешеш клавиатурата!? Колата си е много хубава за парите, че няма климатик, само може да свали от цената и да я купи за по-малко пари. Обслужена е има си всичко. Да купи кола НОв внос, и да видим колко време, ще му е нужно да я вкара в пътя! Само газта на колата е минимум 800 лева! Ама какво да обяснявам, на скрабаджии.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Той бюджета не беше ли 1500лв. къде отидохте на 3 и кусур...освен ако в последните 10 страници на сериала не се е случил някой голям обрат, и вече да се търси автиомобил около 3 и малко отгоре

Бюджетът за филма е 2к,ама проучваш сценарии по 2.2 - 2.3
След пазарлък ти ляга на 2 кеш 

- agumba
anonym0us написа:Ти караш ли ми се или така ми се струва? Що не предложиш ти нещо, ами само се обаждаш ? Дай да видим твоето предложение?! Или чешеш клавиатурата!? Колата си е много хубава за парите, че няма климатик, само може да свали от цената и да я купи за по-малко пари. Обслужена е има си всичко. Да купи кола НОв внос, и да видим колко време, ще му е нужно да я вкара в пътя! Само газта на колата е минимум 800 лева! Ама какво да обяснявам, на скрабаджии.
Тя и тази е нов внос, ако не си разбрал! Но пък за АГУто си прав, ако наистина е Ловато, е спестил 1 бон дотука! Макар че, едва ли ще мине, без да се пипне и там, няма начин, но е бял кахър! И аз взех моята с газовата, досега ми се наложи само смяна на дюзи на инжекторите, и заспа, разходът влезе в норми, и като цяло, работи перфектно! Но все пак, всичко си е и до късмет!
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е регистрирана, но е с Благоевградски номер. Но няма смисъл да пиша, излишно е. 

- agumba
Регистрирана е, щото е минала срока за регистрация. Ако я беше продал навреме, щеше да си спести тая процедура, но явно, не е успял.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
agumba написа:Регистрирана е, щото е минала срока за регистрация. Ако я беше продал навреме, щеше да си спести тая процедура, но явно, не е успял.
И какъв е тоя срок за регистрация? Не бях чувал досега. Гледам коли висят по 1г и все са без номера. Много по-вероятно е да е регистрирана, защото е купена от някого, който се е разочаровал и гледа бързо да я разтика, преди да е вкарал още пари.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Анонимчо нямам намерение да ти отговарям, само да те питам ако ти се карам кво.... да не вземеш да ме напляскаш? Или си избиваш комплексите? Имам няколко коли предложени на колегата. И пак ще повторя че не четете. Колегата иска кола с екстри, но темата се чете "набързо". Пък тая простотия дето я написа за скрападжиите.... обоснови се, кой визираш? Ако визираш мен ще те помоля за обоснование или извинение. Че по тоя начин обиждаш 80 процента от съфорумниците
- agumba
777 написа:agumba написа:Регистрирана е, щото е минала срока за регистрация. Ако я беше продал навреме, щеше да си спести тая процедура, но явно, не е успял.
И какъв е тоя срок за регистрация? Не бях чувал досега. Гледам коли висят по 1г и все са без номера. Много по-вероятно е да е регистрирана, защото е купена от някого, който се е разочаровал и гледа бързо да я разтика, преди да е вкарал още пари.
Висят, ако са по автокъщи, и има къде да ги държат! А ако няма, тогава какво? И ако ти си вкарал кола, с намерение да я продадеш у нас, и да припечелиш, но продажбата се забави, какво ще направиш? Ще я зарежеш в някой гараж, да се скапва, или ще я регистрираш, за да я караш, докато и излезе късмета? Така беше и при мен - взех я "регистриран" нов внос! Разликата е само, че такива коли не се поддържат и обслужват нормално, именно защото са за продаване! Все пак, ако това е наистина кола от тукашен собственик, стегната порядъчно, с всички плащания, с качен инжекцион за 1000 и кусур лева, 3000 лв са си направо на загуба! Та той, по-добре направо да я подари, эщо ще се мъчи да я продава?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
За толкова дълго време и брой мнения темата се изчерпа и каквото можеше да се каже по нея се написа.
Вече не виждам смисъл да се пише тук и да става говорилня и чатче и някои хора да пишат по 100 мнения по една тема, за да разводняват.

Вече не виждам смисъл да се пише тук и да става говорилня и чатче и някои хора да пишат по 100 мнения по една тема, за да разводняват.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”