Колеги моля ви, нека не спорим за външен вид/екстериор. Всеки си има вкус и предпочитания. Влизах по пасати и аудита и определено аудито ми допада повече от към интериор. На тях не им знам как са нивата на оборудване CL/GT/GTI trendline/comfortline/hightline

(тук някой запознат може да отговори, за да знам какво и къде да гледам за да позная с какво ниво на оборудване е аудито което гледам), но дори тези audi-та с по-ниското ниво, по ме грабват от Passat. Passat само highline важи

Просто ниските нива на оборудване ми изглеждат по-евтини изпълнения и от голфа ми, седалките не ми харесват и воланчетата са гадни - това ми е личното мнение, няма смисъл някой да ме убеждава в друго, аз с такова впечетление съм останал. От 2.5тди съм се отказал твърдо. 1.9тди важи

Също оглеждам и коли с 1.8турбо, предпочитам 4 цилиндров турбо мотор пред 6-так(между другото има много хубави аудита с 2.4 и пасати с 2.8

), но ще си ги гледам само на снимка тях. BMW-то го споменах в първото си мнеие, само защото го бях мернал из автокъщите по които обикалям, но едва ли ще взема такава кола, така че може повече да не го коментираме
Доста хубави автомобилчета има с quattro/4motion, но ги избягвам инстинктивно, та искам да попитам каква поддръжка изисква тази система и колко струва приблизително подръжката, ако не е чак толкова много, не виждам защо не, човек да си вземе автомобил снабден с това удоволствие и сигурност