Покупката на нов автомобил със сигурност ще изчака не до есента, а до следващата пролет. Но решението трябва да се вземе сега, тъй като другия вариант е както казват някои колеги тук.. да се дадат едни 3 000лв за да стане колата перфектна! Само че 3000лв са 15 вноски за чисто нов автомобил. А сега като се замисля, хубаво ще ги дам тия 3000лв (примерно) и ще си стегна всичко, но след 2 години пак трябва да ги дам, защото пак всичко ще е отишло на майната си! БГ реалност, няма какво да спорим за това!
Също така, днес най-накрая вкарах в движение Голфа ми, не че не беше в движение, но имаше проблем със задържането на налягане на турбината и ме отвращаваше направо! Покарах го 20-тина км.. и въобще не е лош автомобил, но мястото му не е на улицата, а на Бояна! Приятелката живот и здраве ще се изнесе у нас след 2-3 месеца и просто няма как петък, събота и неделя да прекарвам цялата вечер на Бояна примерно, колкото и да ми е приятно! Уникално удоволствие е, но един нов автомобил ще е в пъти по-подходящ за в бъдеще!
Оказа се също, че имам поне трима познати, които работят в автосалони и с които мога доста сериозно да се консултирам преди евентуална покупка! Ще се карат, хЛопели-Мопели.. Фордове, Хюндайчетааа
Сигурен съм, че има доста истина и в мненията на колегите, които са "ПРОТИВ", но везната клони на другата страна!